Tuesday, 24 July 2018 03:25

JUDAS PRIEST: “No Surrender” (νέο video clip)

Written by 
    JUDAS PRIEST: “No Surrender” (νέο video clip)

    Από τις 9 Μαρτίου κυκλοφορεί μέσω της Epic ο εκπληκτικός νέος δίσκος των Judas Priest με τίτλο “Firepower”, στα πλαίσια της περιοδείας για την υποστήριξη του οποίου οι Metal Gods μας επισκέφτηκαν στις 19 Ιουλίου στα πλαίσια του φετινού Rockwave Festival.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το ολοκαίνουριο video clip για το “No Surrender”, στο οποίο βλέπουμε το σπουδαίο Glenn Tipton με την εμβληματική Hamer κιθάρα του, ο οποίος εμφανίζεται σε επιλεγμένες συναυλίες της μπάντας, όποτε νιώθει δυνατός, ύστερα από την επιδείνωση της υγείας του εξαιτίας του Parkinson που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. Ορισμένα από τα graphics, μάλιστα, του video αποτέλεσαν μέρος του stage show των Judas Priest στο πρόσφατο live.

    Με βασική αφορμή την εμφάνισή τους στο Rockwave, και έχοντας ήδη πραγματοποιήσει μια αναλυτική και αποκλειστική συνέντευξη με το Rob Halford για το τεύχος Μαρτίου του 2018, στο Metal Hammer Ιουλίου που κυκλοφορεί, θα βρείτε μια συνοπτική παρουσίαση όλων των studio δίσκων του ανυπέρβλητου σχήματος, με σειρά κατάταξης όπως διαμορφώθηκε από τη συντακτική ομάδα του εντύπου, πάντα με σεβασμό και αγάπη προς τους αειθαλείς Brummies.

    Παρακάτω θυμόμαστε και τα υπόλοιπα τραγούδια που έχουν δημοσιευθεί από το “Firepower”. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε με παραγωγούς τον πολυσχιδή Andy Sneap (που εκτελεί και χρέη κιθαρίστα στην τρέχουσα περιοδεία) και του βετεράνου Tom Allom που κάθισε πίσω από την κονσόλα για όλες τις κυκλοφορίες των Judas Priest από το "Unleashed in the East" του 1979 ως το "Ram It Down" του 1988.

    Track listing:

    01. Firepower
    02. Lightning Strike
    03. Evil Never Dies
    04. Never the Heroes
    05. Necromancer
    06. Children of the Sun
    07. Guardians
    08. Rising from Ruins
    09. Flame Thrower
    10. Spectre
    11. Traitors Gate
    12. No Surrender
    13. Lone Wolf
    14. Sea of Red