Wednesday, 12 December 2018 20:46

PLANET OF ZEUS: Δείτε σε video ολόκληρο το “Live in Athens”

Written by 
    PLANET OF ZEUS: Δείτε σε video ολόκληρο το “Live in Athens”

    Από τις 30 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το “Live in Athens”, το ζωντανά ηχογραφημένο και μαγνητοσκοπημένο ντοκουμέντο της μεγάλης συναυλίας των Planet of Zeus στο Gagarin 205 στις 12 Μαΐου όταν και γιόρτασαν το τέλος της ευρωπαϊκής τους περιοδείας για την προώθηση της τελευταίας τους δισκογραφικής δουλειάς “Loyal to the Pack” και τα δέκατα γενέθλια του πρώτου τους album, “Eleven the Hard Way”.

    Ύστερα από το audio της κυκλοφορίας, εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το video του “Live in Athens”. Υπεύθυνοι για την ηχογράφηση της συναυλίας ήταν οι Γιάννης Νικολακόπουλος και Αλέξανδρος Κετετζιάν, με τον δεύτερο να έχει αναλάβει και τη μίξη καθώς και το mastering του υλικού ενώ τα γυρίσματα και το μοντάζ ανέλαβε η G.N.P. Productions.

    Υπενθυμίζουμε, ότι στις 29 Δεκεμβρίου οι Planet of Zeus θα δώσουν μια ακόμα μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, αυτή τη φορά ως μέλος ενός line up-φωτιά στο πλάι των φοβερών και μπαρουτοκαπνισμένων Nightstalker και των ανερχόμενων Full House Brew Crew που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο Piraeus 117 Academy σταπλαίσια της ετήσιας γιορτής που διοργανώνει το Metal Hammer, υποσχόμενοι να προκαλέσουν σεισμό πολλών Ρίχτερ.

    Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (Α’ φάση προπώλησης), 13 ευρώ (Β’ φάση προπώλησης και ταμείο)

    Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα), Top Man (Ηφαίστου 2, Μοναστηράκι), Uncle Chronis (Φανερωμένης 7, Χολαργός), Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα), No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα), Metal Hammer (Αρτέμιδος 31, Μοσχάτο)

    Η ηλεκτρονική προπώληση θα ανακοινωθεί σύντομα.

    Powered by Top Man, Uncle Chronis, Αλχημιστής

    Για περισσότερες πληροφορίες: 210-9429190, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    Εδώ θα βρείτε και το event της βραδιάς στο Facebook.

    Με βασική αφορμή, δε, τόσο το επερχόμενο show όσο και το “Live in Athens”, οι Planet of Zeus φιλοξενούνται στο Metal Hammer Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί. Στη συνέντευξη-προθέρμανση που μας παραχώρησε ο frontman, Μπάμπης Παπανικολάου εμβαθύνει στη σημασία του live δίσκου στην πορεία της μπάντας αλλά και για τη σημασία του για τα ίδια τα μέλη.