Thursday, 10 September 2020 04:28

NIGHTFALL: "Ishtar (Celebrate Your Beauty)" (νέο video)

Written by 
    NIGHTFALL: "Ishtar (Celebrate Your Beauty)" (νέο video)

    Το θρυλικό σχήμα που κατά το ξεκίνημα του σύστησε ολόκληρη την ελληνική metal σκηνή στους εκτός συνόρων, έχει μπει ξανά στο σωστό δρόμο. Πριν από λίγους μήνες οι Αθηναίοι Nightfall ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη δισκογραφική Season of Mist.

    Εντός του επομένου διαστήματος, κι εν αναμονή του νέου album της μπάντας που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2021, η εταιρία θα επανακυκλοφορήσει τους 5 πρώτους δίσκους των Nightfall.

    Ένας εξ αυτών είναι το καταπληκτικό "Athenian Echoes" του 1995 απ' το οποίο η μπάντα επέλεξε το τραγούδι "Ishtar (Celebrate Your Beauty)" για να παρουσιάσει ζωντανά στα Sierra Studios. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολόπουλου, ηχοληψία από τον Χρήστο Μποζίκη και μίξη και mastering από τον drummer των Nightfall, Φώτη Benardo.

    Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι για την εν λόγω εκτέλεση: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι παίζουμε ξανά παλιά κλασικά τραγούδια μας. Περάσαμε πολύ χρόνο στο studio ώστε να προετοιμαστούμε για να σάς προσφέρουμε ό, τι καλύτερο. Ελπίζουμε ειλικρινά να απολαύσετε κάθε στιγμή αυτής της εκτέλεσης και να υποστηρίξετε τη σέχτα των Nightfall. Θα ακολουθήσουν περισσότερα οπτικά και ακουστικά δείγματα.»