Tuesday, 09 December 2014 17:57

CAELESTIA (feat. Markus Freiwald of SODOM) : "Secret Rite" (νέο lyric video)

Written by 

    Οι Έλληνες Caelestia (progressive / melodic death με γυναικεία φωνητικά), κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους (το πρώτο άλμπουμ το κυκλοφόρησαν ως Me and Myself) με τίτλο “Beneath Abyss”, από την εγνωσμένης φήμης φινλανδική δισκογραφική εταιρία Inverse Records. Ως ημερομηνία διεθνούς κυκλοφορίας έχει οριστεί από την εταιρία η 16η Φεβρουαρίου.

    Η ηχογράφηση και η μίξη του δίσκου έγινε στα Basement studios με την επιμέλεια του sound engineer Μιχάλη Μελετέα, ενώ το mastering ανέλαβε ο Σουηδός Tony Lindgren από το πασίγνωστο Fascination Street Studios (Paradise Lost, Katatonia, Witchcraft, Enslaved). Τις φωτογραφίες και το artwork του δίσκου επιμελήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης Seth Siro Anton (Septic Flesh, Paradise Lost, Moonspell).

    Στο ανωτέρω album συμμετέχουν γνωστά ονόματα της metal σκηνής, όπως ο τραγουδιστής των Soilwork, Bjorn Strid “Speed”, αλλά και ο drummer των Sodom, Markus Freiwald. Από την ελληνική σκηνή, στο δίσκο συμμετέχουν οι: Κώστας Σαββίδης (τύμπανα - Soulskinner, ex- Mahakala, ex- Nightfall), Nick Yngve (τύμπανα - W.E.B., ex- Lloth) και ο Αντρέας Γεωργιλαδάκης (μπάσο - Mallediction, Gravebane, AlterSelf).

    Tο συγκρότημα ετοιμάζει το πρώτο επίσημο video clip του νέο δίσκου, για το τραγούδι “Beneath Abyss”.

    Δείτε εδώ το video σε σκηνοθεσία Χάρη Κουντούρη: