Tuesday, 03 February 2015 21:28

MASTODON: Επανακυκλοφορούν σε έγχρωμα βινύλια τα 4 τελευταία τους albums - Ετοιμάζεται σχετικό box- set και special 12"

Written by 

    Mastodon ετοιμάζουν special επανακυκλοφορίες σε έγχρωμα βινύλια για τα τέσσερα τελευταία τους albums τους προσεχείς μήνες.

    Η αρχή γίνεται στις 3 Μαρτίου με το "Blood Mountain" σε μία μίξη κίτρινου και διαφανούς πράσινου βινυλίου. Στις 2 Ιουνίου, το μεγαλεπήβολο concept LP τους, "Crack the Skye", θα είναι διαθέσιμο σε μπλέ βινύλιο, ενώ στις 4 Αυγούστου, το "The Hunter" θα κοπεί σε μία μίξη λευκού και κόκκινου χρώματος. Επίσης, στις 5 Οκτωβρίου το τελευταίο τους κατόρθωμα, "Once More 'Round the Sun", θα κυκλοφορήσει εκ νέου με μία χρωματική μίξη διαφανούς πράσινου και λευκού.

    Όλα τα παραπάνω, θα βρίσκονται και συγκεντρωμένα σ' ένα ειδικό κουτί που θα βγεί μόνο σε περιορισμένα 500 κομμάτια. Αυτό θα βγει 8 Δεκεμβρίου.

    Και, τέλος, στην επίσημη Record Store Day στις 18 Απριλίου, οι Mastodon θα δώσουν στους fans τους ένα limited βινύλιο 12 ιντσών που θα περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο "Atlanta" με guest τραγουδιστή τον Gibby Haynes των Butthole Surfers. Ως b-side, θα είναι το τραγούδι στην instrumental μορφή του.