Friday, 06 February 2015 22:10

ASTARTE: Η νέα τράπεζα αίματος με τ΄ όνομα Astarte Tristessa

Written by 

    Εδώ και λίγο καιρό, με πρωτοβουλία του συζύγου της εκλιπούσας Tristessa (Μαρία Κολοκούρη) των Astarte και των επιπλοκών που αντιμετώπισε η άτυχη μουσικός στα τέλη του '13 λόγω έλλειψης αίματος στο νοσοκομείο, έχει εγκαινιαστεί μία νέα τράπεζα αίματος στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα με τ' όνομα της frontwoman που απεβίωσε τον περασμένο Αύγουστο. Περισσότερες πληροφορίες από τον ίδιο τον Νίκο Μαίη.

     «Πέρυσι τέτοια εποχή παραμονή πρωτοχρονιάς η Μαρία παραλίγο να χάσει τη ζωή της λόγω επιπλοκών και λόγω έλλειψης αίματος απο το νοσοκομείο. Μέτα απο αυτήν την κατάσταση η Μαρία και εγώ αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα σύλλογο εθελοντών αιμοδοσίας με το όνομα Astarte Tristessa (Μαρια Κολοκουρη) με σκοπό να υπάρχει βοήθεια σε κάποιους που το έχουν ανάγκη και να μην χρειάζεται να περάσουν αυτό που περάσαμε εμείς. Η έδρα είναι στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα άλλα μπορεί να δώσει κάποιος αίμα και σε άλλα νοσοκομεία. Εμείς ήμασταν τυχεροί που ήρθατε όλοι εσείς και βοηθήσατε την Μαρία να αντέξει στις δύσκολες αυτές στιγμές. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε κάποιους άλλους ανθρώπους ζωή γιατί το αίμα είναι ζωή σε αυτές τις περιπτώσεις και όχι μόνο.

    Θα υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες οπού θα γίνεται οργανωμένη αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και οποίος θέλει θα μπορεί να πηγαίνει μόνος του και να αναφέρει άπλα το όνομα του συλλόγου Astarte Tristessa.

    Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα απο την καρδιά μου που ήσασταν διπλά μας είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω,
    Νίκος Μαίης»