Wednesday, 11 February 2015 00:14

GORGUTS: Επανακυκλοφορούν σε LP και CD τα albums "Obscura" & "From Wisdom to Hate"

Written by 

    Στις 6 Απριλίου, οι tech deathsters Gorguts ανακοίνωσαν την επανέκδοση των albums "Obscura" και "From Wisdom to Hate" σε CD και βινύλιο (σε διάφορα χρώματα).

    Ο εγκέφαλος των Καναδών, Luc Lemay, σχολιάζει: «Mε περίσσιο ενθουσιασμό σας γράφω τα εξής, ότι δηλαδή το "Obscura" του 1998 και το "From Wisdom to Hate" του 2001, επιτέλους επανεκδίδονται. Περιοδεύσαμε πολύ για τη τελευταία μας δουλειά, το "Colored Sands", και κάθε μέρα όλο και κάποιος θα με ρωτούσε αν ξανακόψουμε ποτέ το "Obscura". Ορίστε, λοιπόν!»

    «Για αυτές τις επανεκδόσεις, αποφάσισα να ετοιμάσω κάποια liner notes που να διηγούνται την ιστορία κάθε δίσκου. Πώς τα βρήκαμε σαν μουσικοί, ποια ήταν η διαδικασία σύνθεσης των τραγουδιών και τι μας έκανε να μεγαλώσουμε ως καλλιτέχνες. Επίσης, θα παρατηρήσετε ότι αμφότερες οι νέες εκδόσεις έχουν πάνω το νέο μας λογότυπο. Αυτό συνέβη επειδή δεν μου πολυάρεσε όπως είναι πάνω στο "Obscura", κι έτσι ήθελα να δώσω στον δίσκο ένα φρέσκο look. Κράτησα το ίδιο logo στο "From Wisdom to Hate", καθώς δημιουργήθηκε γι' αυτόν τον δίσκο συγκεκριμένα.»

    «Να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά όλους τους fans μας για την ασταμάτητη στήριξη τους, όλα αυτά τα χρόνια. Βάλτε το volume στο 11... INTRA LIMPIDUS OBSCURA

    Προσθέτουμε πως οι επανεκδόσεις αυτές είναι αφιερωμένες στη μνήμη των παλιών μελών Steeve Hurdle (R.I.P. 2012) και Steve MacDonald (R.I.P. 2002).

    Πιο αναλυτικά, οι επανεκδόσεις θα έχουν ως εξής:

    "Obscura":

    - Μαύρο gatefold 2LP
    - Gatefold mint 2LP – περιορισμένο στις 200 κόπιες
    - Λιλά gatefold 2LP – περιορισμένο στις 200 κόπιες
    - Διάφανο μπλε gatefold 2LP – περιορισμένο στις 100 κόπιες
    - Jewelcase CD



    "From Wisdom to Hate":

    - Μαύρο LP + CD
    - Ασημένιο LP + CD – περιορισμένο στις 200 κόπιες
    - Διάφανο κόκκινο LP + CD – περιορισμένο στις 200 κόπιες)
    - Καθαρό βινύλιο LP + CD – περιορισμένο στις 100 κόπιες