Wednesday, 18 February 2015 13:51

VALOR: Νέο 7" single τον Μάρτιο με τίτλο "The Crown and the King", σε περιορισμένες κόπιες

Written by 

    Valor έχουν νέα κυκλοφορία, και πρόκειται για ένα εφτάιντσο single βινυλίου που στην πρώτη του όψη θα ακούμε μία νέα σύνθεση, ενώ στη B' πλευρά μία διασκευή στην πλέον αγαπημένη γερμανική heavy metal μπάντα. To "Crown and the King", λοιπόν, θα είναι διαθέσιμο στις 5 Μαρτίου, δηλαδή στο warm- up show του επετειακού Up the Hammers fest, στο οποίο οι Valor πρόκειται να εμφανιστούν. Το single, μάλιστα, θα κοπεί μόλις σε 250 κόπιες. Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο τύπου που μας έστειλε το συγκρότημα.

    Δελτίο τύπου:

    Η νέα επίσημη κυκλοφορία των Αθηναίων VALOR ακούει στον τίτλο THE CROWN AND THE KING από την Κυπριακή PITCH BLACK RECORDS. To 7” βινύλιο αποτελείται από 2 τραγούδια με τίτλο: "The Crown of Evermore" και "The King", εκ των οποίων το πρώτο αποτελεί προάγγελο της επερχόμενης κυκλοφορίας του συγκροτήματος, ενώ το δεύτερο μία ξεχωριστή διασκευή των Γερμανών Αccept, τόσο διασκευασμένη που στο πρώτο άκουσμα αναρωτιέσαι ποιο μπορεί να είναι αυτό το οικείο σε μελωδία τραγούδι που δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις.
    Μια κυκλοφορία για τους λάτρεις του βινυλίου και όχι μόνο μιας και τα τραγούδια θα διανέμονται σε όσους κάνουν αυτή την αγορά σε ψηφιακή μορφή και σε άριστη ποιότητα CD - Digitally Mastered.
    Η επίσημη ημερομηνία της κυκλοφορίας είναι η 5η Μαρτίου 2015 η ημέρα έναρξης του επετειακού UP THE HAMMERS FESTIVAL Χ. Οι VALOR επέλεξαν την συγκεκριμένη ημερομηνία για να γιορτάσουν την συμμέτοχή τους σε αυτό το φεστιβάλ με την κυκλοφορία αυτή η οποία αριθμείται σε περιορισμένα αντίτυπα 250 στο σύνολο τους.
    Παραγγελίες – κρατήσεις για το UTH Festival μπορούν να γίνουν μέσω facebook στο https://www.facebook.com/valorgr
    αλλά και με μήνυμα στο e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    Εδώ ένα teaser της νέας κυκλοφορίας των Αθηναίων epic metallers: