Tuesday, 03 March 2015 21:55

PANTERA: Μουσικός βανδάλισε(;) τον τάφο του Dimebag Darrell

Written by 

    Σύμφωνα με την επίσημη Facebook σελίδα των Pantera, οι Αρχές ανακάλυψαν πως ένα πρώην μέλος των Nuclear Hellfrost από την Indiana έχει προκαλέσει φθορές στον τάφο του Dimebag Darrell, στο Arlington του Texas.


    O τέως τραγουδιστής των Nuclear Hellfrost, μέσω του Instagram λογαριασμού του με όνομα crustyplague, κοινοποίησε φωτογραφία του χαραγμένου μνημείου γράφοντας πόσο μισεί τους Pantera, τους οπαδούς τους, ότι τους θεωρεί άξεστους ρατσιστές και ότι όσο βρίσκεται σε περιοδεία στο Texas με τη μπάντα του, έφτυσαν στον τάφο του, έγραψαν πάνω τη λέξη "fag" και έκλεψαν της καουμπόικες μπότες που βρίσκονταν εκεί, κι όλα αυτά, όπως περιγράφει, για να εκνευρίσει τους fans των "panturrrra".

    Η αποδοκιμαστική για το γεγονός αντίδραση των Pantera οπαδών ήταν αναμενόμενα μεγάλη και άμεση, αλλά και του αδερφού του εκλιπόντος, Vinnie Paul, ο οποίος φάνηκε σχετικά ψύχραιμος, στεκόμενος κυρίως στην ασέβεια της κίνησης και στο ότι οι Αρχές θα επιλύσουν το ζήτημα.

    Από την άλλη πλευρά, οι Nuclear Hellfrost μέσω της δικής τους σελίδας ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη θλιβερή αυτή ενέργεια, από τη στιγμή που είναι τελείως αποκομμένοι από τον παλιό τους τραγουδιστή που τη προκάλεσε. Έτσι ζήτησαν συγγνώμη προς τους fans και κυρίως την οικογένεια του, αν και σημείωσαν πως το μόνο που βλέπουν στη φωτογραφία είναι ένα κομμάτι χαρτί πάνω στο μάρμαρο του τάφου.