Thursday, 19 March 2015 11:25

DAVE LOMBARDO: «Παραλίγο να μπω στους Megadeth το 1986»

Written by 

    Σε μία νέα του συνέντευξη σε ιρλανδικό μέσο, ο - πρώην Slayer/ Grip Inc./ Τestament, νυν Philm - Dave Lombardo ρωτήθηκε αν αληθεύει η φήμη ότι οι Metallica τον υπολόγιζαν ως αντικαταστάτη του Lars Ulrich στους Metallica το 1986, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο ένταξής του στου Μegadeth την ίδια περίοδο, αλλά και σήμερα.

    «Αυτό για τους Metallica το ακούω πρώτη φορά. Δεν είχα ιδέα ότι θα χώριζαν τους δρόμους τους με τον Lars», λέει ο Κουβανός drummer.

    «Το 1986, ήταν να μπω στους Megadeth, ως αντικαταστάτης του Gar Samuelson.Συναντηθήκαμε όλοι μαζί το 1986, αλλά ήταν πολύ χωμένοι στα ναρκωτικά, και αυτό δεν μ' άρεσε καθόλου. Βρίσκονταν σε πολύ άσχημη φυσική κατάσταση.»

    Και για το ενδεχόμενο να έμπαινε τώρα στους Megadeth: «Oι 'Deth έχουν το δικό τους στιλ. Είμαι πολύ απασχολημένος αυτή τη περίοδο με τη δική μου μουσική και μπάντα. Κόσμος με παίρνει συνεχώς τηλέφωνο και με ρωτάει αν θα μπω στους Megadeth. Δεν θέλω! Αρνούμαι να γίνω ο υπάλληλος κάποιου. Θέλω να κάνω κάτι δημιουργικότερο από να είμαι απλά ένας τύπος που λαμβάνει μία επιταγή. Είμαι καλλιτέχνης, όχι μισθωμένη μονάδα. Χόρτασα από όλα αυτά. Τώρα θέλω την ελευθερία μου.»