Wednesday, 01 April 2015 20:02

THIS. IS. HAMMER. No. 364

Written by 

    O Απρίλιος μπορεί να μπήκε, αλλά τα ψέματα τελείωσαν. Το 364ο τεύχος του METAL HAMMER κυκλοφορεί και γιορτάζει τα 35 χρόνια από τη κυκλοφορία του πρώτου LP των Iron Maiden, θυμάται ποιοι άλλοι 12 δίσκοι που κυκλοφόρησαν το 1980 άλλαξαν το heavy metal μια για πάντα, αγκαλιάζει το σκότος των Behemoth και ετοιμάζεται για τα live τους, προσπαθεί να ορίσει το Α με το Ω με τους Periphery, τιμά το ένδοξο ελληνικό black metal των '90s με το supergroup των Katavasia, συνομιλεί με τους Soilwork λίγο πριν μπουν στο studio, πάει εκδρομή στο χωριό του Ντίνου Χεντμπάνκη, χαιρετίζει την θριαμβευτική δισκογραφική επιστροφή των Minsk, απολαμβάνει χαμογελαστό τις νέες δουλειές των Eλλήνων Beggars, SixForNine, Devathorn, Solarmonkeys, Stonebringer, Dephosphorus, Calf και Ganzi Gun, πάει για μπύρες με τους Hardcore Superstar στα Εξάρχεια και κάνουν βόλτα στα εκεί μαγαζιά, επιχειρεί να καλύψει ένα κενό 17 ετών με τους Morgoth, κάθεται μπροστά στο τζάκι και ακούει ιστορίες από τον Έλληνα θρύλο της εξάχορδης Γιάννη Δρόλαπα, έχοντας αραδιάσει στο πάτωμα του σαλονιού την δισκογραφία των Edguy και κολλήσει στον τοίχο την απόλυτη heavy metal αφίσα ΕΥΛΟΓΗCON γιατί φοβάται το χαστούκι της Floor Jansen των Nightwish στην άλλη πλευρά της αφίσας. Mε μία φράση: METAL HAMMER is gonna get you... no matter how far!

    Το νέο τεύχος του METAL HAMMER No.364 συνοδεύεται από το νέο full-length album των Beggars, “Devil’s Highway” (σημείωση: χωρίς αύξηση στην τιμή – 4,50€)



    PAST TENSE TO FUTURE TENSE:
    Iron Maiden – “Iron Maiden”: Γιορτάζουμε 35 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου album των Iron Maiden – αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Paul Di’Anno & Dennis Stratton. Επίσης, παραθέτουμε 12 albums που κυκλοφόρησαν το 1980 και σημάδεψαν ανεξίτηλα την heavy metal ιστορία.

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:
    Behemoth, Periphery, Soilwork, Hardcore Superstar, Beggars, SiXforNinE, Solarmonkeys

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ:
    Εξάρχεια – Rock City



    STAGE HAMMER:
    Up the Hammers Fest, Greek Death Grind Scene Fest, Earth, Primordial, The Haunted, Wardrum, Portrait, Solstice, Wolf/ Night Demon 

    SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE:
    Edguy

    ONE BY ONE:
    Γιάννης Δρόλαπας Pt.1 (Μουσικές Ταξιαρχίες, Vavoura Band)

    HORROR:
    Katavasia, Minsk, Morgoth, Dephosphorus & Haapoja, Devathorn



    ΑΦΙΣΕΣ:
    Nightwish / Heavy Metal ΕΥΛΟΓΗCON