Thursday, 16 April 2015 23:33

SLAYER: "When the Stillness Comes" (νέο τραγούδι)

Written by 

    Έχουμε στη διάθεσή μας ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι των Slayer, το "When the Stillness Comes". Μαζί με μία live εκδοχή του κλασικού "Black Magic" (από το περσινό Wacken) στη B' πλευρά, θα είναι το picture disc εφτάιντσο που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στη φετινή Record Store Day, μεθαύριο Σάββατο 18 Απριλίου, περιορισμένο σε 5000 κόπιες παγκοσμίως.

    Τι δηλώνει ο Kerry King για τους στίχους: «Θυμάμαι να περιοδεύουμε στην Ευρώπη και να είμαστε για 3 ώρες σ' ένα minivan και εγώ να μιζεριάζω στο πίσω κάθισμα. Έτσι, άρχισα απλά να γράφω σκέψεις μίσους. Το τραγούδι είναι για έναν τύπο που ξυπνάει εβρισκόμενος στον τόπο του εγκλήματος και συνειδητοποιεί ότι έχει σκοτώσει τους πάντες.»

    Οι Slayer φέρονται πως έχουν ολοκληρώσει τις διεργασίες του νέου τους album με παραγωγό τον Terry Date. Το single "Implode" είναι ήδη διαθέσιμο.

    Αυτός θα είναι και ο πρώτος δίσκος στην ιστορία των Slayer με τον Gary Holt (Exodus) στην θέση του κιθαρίστα/ συνιδρυτή/ συνθέτη Jeff Hannemann, καθώς ο τελευταίος απεβίωσε πριν 2 χρόνια, ενώ επιστρέφει και ο drummer Paul Bostaph μετά το "God Hates Us All" του 2001. Επίσης, δεν συνεργάζονται με τον μεγαλοπαραγωγό Rick Rubin για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια, ενώ για πρώτη φορά μέσα σε αυτό το διάστημα δισκογραφούν με τη Nuclear Blast και όχι με την Def Jam/ American Recordings του Rubin.

    Το album προορίζεται για τον Αύγουστο και κάποιοι τίτλοι του είναι τα "Atrocity Vendor" (αυτό είχε βγει και ως b- side στο single του "World Painted Blood"), "Take Control", "You Against You", "Chasing Death", "Cast the First Stone", "Pride" (δοκιμαστικός τίτλος) και "Vices" (δοκιμαστικός τίτλος).



    Eδώ το νέο κομμάτι των Σφαγέων: