Friday, 22 May 2015 14:02

SLAYER: Έρχεται το "Repentless" την... 11η Σεπτεμβρίου!

Written by 

    Ο νέος δίσκος των Slayer τιτλοφορείται "Repentless" και κυκλοφορεί στην σημαδιακή ημερομηνία της 11ης Σεπτεμβρίου, σε παραγωγή Τerry Date (Pantera, Soundgarden).

    Ο Kerry King δήλωσε πως εκεί μέσα οι fans θα βρουν το "Atrocity Vendor 2015", η αρχική μορφή του οποίου είχε κυκλοφορήσει ως b- side στην περιορισμένη βινυλιακή έκδοση του "World Painted Blood", ενώ τα "Ιmplode" και "When the Stillness Comes" θα επαναληφθούν με νέες εκτελέσεις.

    Το πρώτο από τα 12 κομμάτια του δίσκου είναι το ομώνυμο ("Repentless") και είναι αφιερωμένο στον εκλιπόντα συνιδρυτή και κιθαρίστα της μπάντας Jeff Hanneman, καθώς είναι και ο πρώτος Slayer δίσκος χωρίς αυτόν και με τον Gary Holt των Exodus στη θέση του. Aυτός είναι και ο πρώτος τους δίσκος με τον drummer Paul Bostaph μετά το "God Hates Us All" (2001), ένα album που κυκλοφόρησε λίγο πριν τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και επηρέασε τη κυκλοφορία του, όπως και τις περιοδείες που ακολούθησαν. Άλλοι τίτλοι κομματιών είναι τα "Vices", "Take Control" και "Cast the First Stone".

    Eνδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις του Tom Araya: «H αλήθεια είναι ότι τώρα πια, δεν μας λες Slayer ακριβώς. Παλιότερα, οι fans ήξεραν λίγο- πολύ τι να περιμένουν. Αλλά τώρα θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις, πώς θα αντιμετωπίσουν τα media και οι οπαδοί τον δίσκο.»