Tuesday, 23 June 2015 14:19

BRUCE DICKINSON: Eπισκέφθηκε το Music Therapy Center του Λονδίνου - Κι άλλες πληροφορίες για το νέο album των Ιron Maiden

Written by 

    Μόλις χθες, ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, επισκέφθηκε το Nordoff Robbins London Centre, ένα φιλανθρωπικό θεραπευτικό κέντρο που ασχολείται με τη καταπολέμηση ασθενειών μέσω μουσικής, στα πλαίσια του εορτασμού της εβδομάδας Μουσικής Θεραπείας.

    Το Νοrdoff Robbins είναι το μεγαλύτερο ίδρυμα στον κόσμο που ασχολείται με αυτού του είδους τη θεραπεία. Ο Βruce βρέθηκε εκεί και συναναστράφηκε με τα παιδιά του φιλανθρωπικού κέντρου, και, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, έπαιξαν μαζί ακουστική κιθάρα.

    Σε άλλα νέα σχετικά με τους Maiden, το πρώτο single του νέου τους, 16ου, διπλού album "The Book of Souls", πρόκειται να είναι το "Speed of Light" που έγραψε ο Dickinson σε συνεργασία με τον κιθαρίστα τους (και πάλαι ποτέ κιθαρίστα στη προσωπική του μπάντα), Adrian Smith. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους συνεργάζονται για τη σύνθεση ενός κομματιού για χάρη των Iron Maiden χωρίς τη συμβολή του Steve Harris, από το "Powerslave" LP του 1984. To single αναμένεται στις 14 Αυγούστου, ενώ λίγες μέρες μετά οι Βρετανοί θρύλοι θ' ανακοινώσουν τις πρώτες λεπτομέρειες της επικείμενης παγκόσμιας περιοδείας τους.