Tuesday, 27 October 2015 17:54

DANZIG: Γιατί ξυλοφόρτωσε οπαδό του

Written by 

    Πριν μία εβδομάδα, έγινε ένα ανήκουστο συμβάν για τα παγκόσμια συναυλιακά δεδομένα, και μάλιστα στο διαμέτρημα και την ιστορία ενός καλλιτέχνη όπως ο Glenn Danzig. Σε μία συναυλία στο Le Métropolis de Montréal του Καναδά, ο Αμερικανός μουσικός εμφανιζόταν με το συγκρότημα του ως headliner στη Blackest of the Black περιοδεία, και έχοντας σταθερά ρητή απαγόρευση για τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του show, ήρθε στα χέρια με οπαδό του που τον φωτογράφισε, με τον τελευταίο να διαμαρτήρεται έντονα στα social media και στο διαδίκτυο.

    Ο οπαδός ονομάζεται Neil Dalton, και όπως έγραψε ο ίδιος σε φωτογραφία του στο Facebook όπου περιέγραψε το γεγονός, είναι οπαδός της δουλειάς του Danzig εδώ και πολλά χρόνια, έχει tattoo των Misfits, ταξίδεψε στον Καναδά για να τον δει live και ξόδεψε 100 δολάρια σε merchandise. Ο Dalton έγραψε στο Facebook ότι ο Danzig τον χτύπησε επί σκήνης μετά πολλές απειλές, ενόσω κρατούσαν τον Dalton δύο bodyguards. Μετά από αναφορές ανθρώπων που παρακολούθησαν τη συναυλία, ο Danzig δεν χτύπησε ποτέ κανέναν στη σκηνή. Όμως, μαρτυρίες θέλουν τον 60χρονο frontman να χτυπάει, να κλωτσάει και να βρίζει τον Dalton κάπου παρασκηνιακά μετά τη συναυλία κι αφού τον απείλησαν οι bodyguards, λίγο πριν μπει στο tourbus.

    Εδώ, η φωτογραφία του αιμόφυρτου οπαδού:



    Σε άλλα νέα, αυτή την εποχή κυκλοφορεί το album "Skeletons" του Danzig, με διασκευές σε Black Sabbath, Elvis Presley, Aerosmith, ZZ Top, κ.ά.