Thursday, 05 November 2015 12:40

31 ΧΡΟΝΙΑ METAL HAMMER: Party-Live Event 26 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο Fuzz Club

Written by 

    Το Metal Hammer θα κορυφώσει τους εορτασμούς για τα 31 χρόνια της αδιάλειπτης, μηνιαίας πορείας του ως έντυπο, όπως αρμόζει σε αυτό το μοναδικό κατόρθωμα.

    Το περιοδικό το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα και στο Fuzz Club, ένα γκράντε Party - Live enent στο οποίο θα συμμετέχουν επί σκηνής τέσσερα καταπληκτικά σχήματα: οι symphonic death metallers Septicflesh που έχουν απογειώσει την διεθνή τους καριέρα τους, οι θρυλικοί metallers InnerWish των οποίων τα έργα αποτελούν πάντα μια σταθερά υψηλή heavy metal αξία, οι Maidenance που αποτελούν παγκοσμίως μια από τις καλύτερες tribute bands στους Iron Maiden και οι ιλιγγιώδης thrash metallers Chronosphere.

    Να σημειωθεί ότι μαζί με τα προαναφερθέντα συγκροτήματα θα ανέβουν παρέα στην σκηνή του Fuzz και πολλοί φίλοι τους μουσικούς.

    Στο Metal Hammer πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη μεγάλη Γιορτή στο Fuzz, αν και γίνεται με αφορμή τα 31α γενέθλια του εντύπου τελικά ανήκει αποκλειστικά σε όλες ανεξαιρέτως τις γενιές των ανθρώπων, τους μικρότερους και τους μεγαλύτερους σε ηλικία, που αγαπάνε αυτή τη μουσική στη χώρα μας. Γι αυτό σας προτρέπουμε να έρθετε από νωρίς ώστε να απολαύσετε όλους τους μουσικούς που θα εμφανιστούν. Φέρτε μαζί σας την πιο θερμή σας heavy metal διάθεση και δημιουργήστε την φοβερή ατμόσφαιρα που ζήσαμε την ίδια εποχή πέρσι στον ίδιο χώρο.

    Αυτή η Γιορτή ανήκει σε όλους σας. We’re all Defenders of the Faith!

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.
    Τιμή εισιτηρίου 8 euro.
    Προπώληση εισιτηρίων: Top Man, Metal Era, Eat Metal, No Remorse, Sirens, Metal Hammer.
    Μέγας χορηγός: Top Man.
    Χορηγός: Metal Era.

    FACEBOOK event: https://www.facebook.com/events/512738818893343/