Friday, 04 December 2015 12:53

MONUMENT: Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη

Written by 

    Oι Βρετανοί metallers Monument του ελληνικής καταγωγής Peter Ellis θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη τη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στο club Eightball (Πίνδου 1, Λαδάδικα). Τo εισιτήριο είναι μόλις στα 8 ευρω και τη συναυλία ανοίγουν οι Null 'O' Zero από Αθήνα και οι BandemoniC από Ιωάννινα.

    Δελτίο Τύπου:

    Σχηματισμένοι στους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου από τον τραγουδιστή Peter Ellis (πρώην μέλος των White Wizzard), οι Monument επαναφέρουν έναν ήχο που έλειπε από το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και περίπου 30 χρόνια... Το πραγματικό Βρετανικό Heavy Metal!

    Με καταιγιστικές, μελωδικές μπασογραμμές, εντυπωσιακές κιθαριστικές δισολίες που σου “καρφώνονται” στο μυαλό, συμπαγή drum beats και χαρακτηριστικές υψίφωνες κραυγές, οι Monument είναι αποφασιμένοι να κάνουν τη διαφορά στη metal σκηνή του σήμερα και το πραγματοποιούν με έναν ήχο που έχει τις ρίζες του στη μελωδία και στο ποιοτικό songwriting και ο οποίος είναι ικανός να εμπνεύσει μια ολόκληρη νέα γενιά metal οπαδών.

    Το πραγματικό metal βασιλεύει και πάλι και οι Monument αναμφίβολα θα είναι ένα από τα σχήματα που θα κυριαρχήσουν στο βασίλειό του. Απολαύστε τους την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στη σκηνή του 8Ball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη).

    Guests της βραδιάς θα είναι οι Null'O'zero [http://nullozero.com/] και οι BanDemoniC [www.bandemonic.com].

    ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: NEPHILIM METAL STORE/MUSICLAND/8BALL/DIZZYDOLLS