Saturday, 23 April 2016 01:07

PRINCE: Δηλώσεις metal και rock μουσικών για τον θάνατό του

Written by 
    PRINCE: Δηλώσεις metal και rock μουσικών για τον θάνατό του

    Όπως είναι αναμενόμενο, ο θάνατος μιας τόσο σπουδαίας και ταλαντούχας μουσικής προσωπικότητας όπως ο Prince την Τρίτη 21 Απριλίου σε ηλικία μόλις 57 ετών, προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μεγαλύτερα rock και metal ονόματα.

    Corey Taylor: «Και ξεκίνησε τόσο ωραία η μέρα… γαμώτο… ας μην είναι αλήθεια

    Mike Portnoy: «Ο Prince τώρα; Αυτή η χρονιά είναι βάρβαρη. Ο Prince, o Bowie, o Frey, o Emerson, o Kantner, o Bain, o Martin, o Shandling… Αδράξτε τη μέρα όλοι σας!»

    Lzzy Hale: «R.I.P. Prince. Το rock ‘n’ roll στον παράδεισο σίγουρα στήνει ένα τρομερό supergroup¨.»

    Nikki Sixx: «R.I.P. Prince… Μία απ’ τις χειρότερες ημέρες, το λιγότερο. Ήταν ο ορισμός του πραγματικού καλλιτέχνη.»

    Dave Navarro: «Από έναν γεννημένο στις 7 Ιουνίου προς έναν άλλο γεννημένο στις 7 Ιουνίου… Αναπαύσου εν ειρήνη, Prince!»

    Sebastian Bach: «Αγαπημένοι μου… μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε γι’ αυτό που ονομάζεται ζωή… R.I.P. Prince.»

    Tom Morello: «Ένας από τους μεγαλύτερους, πιο προικισμένους και μοναδικούς μουσικούς, performers και παραγωγούς όλων των εποχών. R.I.P. Prince.»

    Duff McKagan: «Τι κάνουμε τώρα; Prince. Όχι. Ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν επίπονο… η μουσική σου με έσωσε πολλές φορές.»

    Zakk Wylde: «Prince, 1958-2016. Τόσο απίστευτο και αδιαμφισβήτητο ταλέντο… ο θεός να τον ευλογεί.»

    Josh Todd (Buckcherry): «Ως παιδί άκουγα μόνο punk rock μέχρι που πήγα στο δωμάτιο της αδελφής μου και είδα το εξώφυλλο του δίσκου “Lovesexy”. Με άλλαξε. Τον λατρεύω.»

    Brent Smith (Shinedown): «Δεν μ’ ενδιαφέρει αν είστε θρήσκοι ή όχι… το μόνο που ξέρω είναι πως θα γίνει πάρτι στον παράδεισο απόψε… και θα ρίξει μοβ βροχή…»

    Jill Janus (Huntress): «Ο Prince πέθανε… έτσι ακούγονται τα περιστέρια όταν κλαίνε»

    Frank Bello: «R.I.P. Prince… άλλο ένα σπουδαίο ταλέντο μας άφησε…»

    Barry Kerch (Shinedown): «Μας επηρέασες σε επίπεδα που μόνο οι ουρανοί μπορούν να καταλάβουν. Ήσουν μια απ’ τις μεγαλύτερες επιρροές μου»

    Simone Simons: «Γαμώτο, ένα ακόμη αστέρι προστέθηκε στον ουρανό»

    Papa Roach: «R.I.P. Prince. Ένας από τους μεγάλους»

    Gene Simmons: «Ο Prince, και είναι πολύ λυπηρό, απεβίωσε. Ήταν ένας γίγαντας. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια, τους φίλους και τους fans του»

    Paul Stanley: «Είναι μια μεγάλη, μεγάλη απώλεια… R.I.P. Prince»

    Michael Sweet (Stryper): «R.I.P. Prince. Το ταλέντο σου δεν μπορούσε να μετρηθεί και θα μας λείψεις. Ο θεός να ευλογεί την ψυχή σου. Προσευχές και σκέψεις σε οικογένεια, φίλους και fans.»

    Charlie Benante: «Μόλις άκουσα ότι ο Prince μας άφησε… θεέ μου»

    Chris Cornell: «Είμαι σοκαρισμένος και πολύ στενοχωρημένος. Μόλις έμαθα ότι ο Prince πέθανε. R.I.P. σε έναν από τους πιο ταλαντούχους και μοναδικούς καλλιτέχνες της γενιάς μας»

    Paul Shortino: «Χάσαμε έναν θρύλο της μουσικής. R.I.P. Prince»

    Matt Sorum: «R.I.P. στον εκπληκτικά ταλαντούχο μουσικό, Prince. Θα θυμάμαι για πάντα τις στιγμές που σε είδα στο σανίδι…»

    Rikki Rockett: «Prince, ένας καλλιτέχνης-ιδιοφυΐα των καιρών μας, πέθανε και είμαι καταρρακωμένος»

    David Coverdale: «R.I.P. Prince… απίστευτο ταλέντο»

    John Corabi: «Τι γίνεται φέτος; Σοκαρισμένος και λυπημένος για το θάνατο μιας, κατά τη γνώμη μου, μουσικής ιδιοφυΐας. R.I.P. Prince»

    D.J. Ashba: «Έχω μείνει άφωνος. R.I.P. Prince»

    Within Temptation: «Άλλος ένας θρύλος έφυγε… R.I.P. Prince, ευχαριστούμε για τη μουσική σου»

    Ryan Clark (Demon Hunter): «Κουράστηκα να γράφω μίνι επικηδείους για ορισμένους από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. R.I.P. Prince… μια ιδιοφυΐα έφυγε πολύ νωρίς»

    Richie Faulkner: «Είμαι πολύ λυπημένος για το θάνατο του Prince. Αληθινός καλλιτέχνης και απίστευτα υποτιμημένος κιθαρίστας»

    Cristina Scabbia: «Όχι, Prince. Τι διάολο;»

    Alex Skolnick: «Ο Prince έφυγε, και μοιάζει 100% επιβεβαιωμένο. Είμαι κάτι παραπάνω από συντετριμμένος. Είδωλο. Ιδιοφυΐα. Τι να πω… δεν υπάρχουν λόγια»

    Pete Way: «Είμαι πολύ σοκαρισμένος εξαιτίας του θανάτου του Prince, σήμερα. Τεράστια μουσική ιδιοφυΐα… άλλη μια τραγωδία χτύπησε το σινάφι μας»

    Mick Mars: «W.t.f.? Γιατί πεθαίνουν όλοι οι μεγάλοι μουσικοί; R.I.P. Prince»

    Devin Townsend: «R.I.P.»

    Mat Sinner: «R.I.P. Prince, και σ’ ευχαριστώ για τη μουσική σου»

    Sacred Reich: «Ο Prince ήταν και γαμώ. Είναι θλιβερή η απώλειά του. Η ζωή είναι μικρή, απολαύστε το ταξίδι»

    Tom Hamilton (Aerosmith): «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Prince πέθανε! Μοιάζει αδύνατο!»

    Derrick Green (Sepultura): «Άλλος ένας μεγάλος έφυγε. Σ’ ευχαριστώ για την μοναδική και υπέροχη επιρροή σου, Prince. R.I.P.»

    Clint Lowery (Sevendust): «Είμαι πολύ λυπημένος για το θάνατο του Prince. Δεν έχω λόγια.»

    Rob Zombie: «Έτσι ακούγονται τα περιστέρια όταν κλαίνε.»

    Unearth: «R.I.P. στον Prince τον shredder, τον τραγουδιστή, τον συνθέτη, τον performer και το είδωλο. Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στον κόσμο της μουσικής.»

    Johnny Kelly: «Λυπάμαι για τον θάνατο του Prince. Ήταν πραγματικός καλλιτέχνης και πρωτοπόρος. Άλλη μια μεγάλη απώλεια για το rock ‘n’ roll.»

    Krist Novoselic: «Prince. Ένα γιγαντιαίο ταλέντο που μου χάρισε πολλές ώρες μουσικής χαράς. Τα αγαπημένα μου έιναι τα “Around the World in a Day”, “Parade” και πολλά άλλα»

    Bret Michaels: «Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Prince. R.I.P.. Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης και ανεξάρτητος.»

    Jonathan Cain: «Μπορεί να ρίχνει μοβ βροχή όλη την εβδομάδα. R.I.P. Prince. Είδωλο, συνθέτης και μουσικός.»

    Chris Kael (5 Finger Death Punch): «Επειδή σήμερα έφυγε ένα είδωλο, ας είναι υπενθύμιση να ζούμε τη ζωή μας γιατί είναι μικρή. R.I.P. Prince.»

    Brian Welch: «Όλοι είναι πολύ θλιμμένοι όταν ο Prince ή άλλα είδωλα φεύγουν. Αυτή η ζωή δεν είναι η πραγματική ζωή. Είναι μια προπόνηση για την πραγματική ζωή που έρχεται μετά.»

    Amy Lee: «Άλλος ένας συντετριμμένος άνθρωπος εξαιτίας της απώλειας του Prince. Δεν το πιστεύω. Ήταν ιδιοφυής, έμπνευση, και γαμάτος… και πολύ νέος»