Friday, 04 November 2016 15:18

ILLUSORY: Release party του νέου δίσκου στο Crow Club

Written by 
    ILLUSORY: Release party του νέου δίσκου στο Crow Club

    Όπως έχει ανακοινωθεί, στις 11 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει ο δεύτερος studio δίσκος των heavy/power metallers Illusory με τίτλο “Polysyllabic” μέσω της γερμανικής 7hard σε φυσική και ψηφιακή μορφή.

    Την ίδια μέρα, η μπάντα παρουσιάζει το album της στο release party που θα πραγματοποιηθεί στο The Crow Club (Σινώπης 27, Αθήνα) με την ώρα έναρξης να έχει οριστεί για τις 22:30. Μαζί με τα μέλη της μπάντας, στην παρουσίαση θα βρίσκονται ο παραγωγός του δίσκου Γιάννης Πετρογιάννης του Matrix Studio καθώς και πολλοί από τους υπόλοιπους συντελεστές της παραγωγής.

    Στο δίσκο συμμετέχουν αρκετά ονόματα της ελληνικής Σκηνής και συγκεκριμένα οι: Γιώργος Εικοσιπεντάκης και Θύμιος Κρίκος των InnerWish, Δημήτρης Γιαννακόπουλος (Sunlight, Voice Box), Μηνάς Νοταράς, Γιώργος Ράλλης, Αλέξανδρος Ρουμελιώτης, Αθανάσιος Λαζάρου και Γιώργος Παπαδάκης. Το εξώφυλλο του δίσκου επιμελήθηκε ο Παναγιώτης “Hammer” Σφυρής και την φωτογράφιση της μπάντας ο Emanon.

    Στο Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί από χτες, μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση του “Polysyllabic”. Μέχρι την κυκλοφορία του ακούμε το “A Few Days Make Eternity” από το ντεμπούτο, “The Ivory Tower” του 2013, όπως εκτελέστηκε ζωντανά στην εκπομπή TV War του Mad και του Metal Hammer.