Saturday, 25 February 2017 18:55

AC/DC: Φήμες για ηχογράφηση studio δίσκου με τον AXL ROSE

Written by 
    AC/DC: Φήμες για ηχογράφηση studio δίσκου με τον AXL ROSE

    Η παρουσία του Axl Rose πίσω απ’ το μικρόφωνο των θεόρατων AC/DC έδωσε τροφή σε μια ανεπιβεβαίωτη φήμη για επέκταση της συνεργασίας τους.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Vintage Vinyl News, και με αφορμή τις δηλώσεις του εμβληματικού ηγέτη Angus Young ότι οι AC/DC θα συνεχίσουν να υπάρχουν παρά τον πρόσφατο κυκεώνα αποχωρήσεων, υπάρχει ενδεχόμενο μέσα στο 2018 να έχουμε στα χέρια μας νέο studio album από τους θρυλικούς rockers, με τον Axl Rose να εκτελεί χρέη τραγουδιστή. Από την πλευρά της μπάντας δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση της εν λόγω φήμολογίας.

    Ο Rose, που αυτή τη στιγμή περιοδεύει με το επανενωμένο line-up των Guns N’ Roses, εντάχθηκε ως guest τραγουδιστής στους AC/DC την άνοιξη του 2016 αντικαθιστώντας τον επί 35 χρόνια frontman Brian Johnson που υποχρεώθηκε να αποσυρθεί προσωρινά (;) εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος στην ακοή του. Η πρώτη εμφάνιση του Axl με τους AC/DC πραγματοποιήθηκε πέρσι, στις 7 Μαΐου στη Λισαβόνα και συνεχίστηκε για όλες τις ημερομηνίες του τελευταίου ευρωπαϊκού και βορειοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας “Rock or Bust”.

    Με αφορμή αυτή την ανεπιβεβαίωτη είδηση, ας ακούσουμε τον Axl Rose σε μερικά κλασικά και αγαπημένα τραγούδια των AC/DC από την πρόσφατη περιοδεία.