Friday, 01 September 2017 04:41

SEPTICFLESH: “Portrait of a Headless Man” (νέο video clip)

Written by 
    SEPTICFLESH: “Portrait of a Headless Man” (νέο video clip)

    Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Metal Hammer που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 5 του μήνα, οι Septicflesh, μια από τις κυριότερες metal πρεσβείες μας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα μας απασχολήσουν με πολλούς τρόπους. Η μπάντα με ένα εκπληκτικό video clip που μοιάζει με μικρού μήκους ταινία, επέλεξε να συνοδεύσει την κυκλοφορία του “Codex Omega” που κυκλοφορεί σήμερα. Αν το “Matrix” το είχε γράψει ο George Orwell, κάπως έτσι θα ήτανε.

    Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή του video για το “Portrait of a Headless Man” έχει αναλάβει ο Γιάννης Συμβώνης για λογαριασμό της Arctosfilms SA.

    Για την σκηνογραφία, τα κοστούμια και την γενικότερη καλλιτεχνική διεύθυνση υπεύθυνοι είναι η Ελένη Καρδίρη και ο Απόστολος Πολυχρονιάδης ενώ το makeup είναι δουλειά του Αλέξανδρου Λόγγου, του Rodger Fischer της Snuffmasks και της Κωνσταντίνας Τσιάκα. Την διεύθυνση του casting είχε η Ελένη Σταμουλακάτου και πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος, Αλέξανδρος Σωτηρίου, Αλέξανδρος Λόγγος και Rodger Fischer.

    Το “Codex Omega” κυκλοφορεί μέσω της Prosthetic Records με τη διανομή στην Ευρώπη να γίνεται από τη Season of Mist. Παραγωγός του δίσκου είναι ο πασίγνωστος Jens Bogren και στο bonus δίσκο υπάρχουν τρία τραγούδια σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας.

    Track listing:

    Disc One:

    01. Dante's Inferno
    02. 3rd Testament (Codex Omega)
    03. Portrait of a Headless Man
    04. Martyr
    05. Enemy of Truth
    06. Dark Art
    07. Our Church, Below the Sea
    08. Faceless Queen
    09. The Gospels of Fear
    10. Trinity

    Disc Two:

    01. Martyr of Truth
    02. Dark Testament
    03. Portrait of a Headless Man (Orchestral Version)

    Τα πολλά υπόλοιπα για την σαρωτική επέλαση των Septicflesh αναζητήστε τα στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Metal Hammer που θα βρίσκεται στα περίπτερα την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου. Οι σελίδες του έχουν πολλά πράγματα να σας αποκαλύψουν...

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το "Codex Omega", όπως δημοσιεύτηκε στο κανάλι της Season of Mist στο YouTube.