Tuesday, 12 September 2017 20:12

VOIVOD: Νέο επτάιντσο στο τέλος Σεπτεμβρίου

Written by 
    VOIVOD: Νέο επτάιντσο στο τέλος Σεπτεμβρίου

    Μια περιορισμένη επτάιντση κυκλοφορία αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι τεράστιοι Καναδοί Voivod.

    Ο λόγος για το EP “Silver Machine” που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 1000 αντιτύπων (500 μαύρα, 200 λευκά και 300 ασημένια βινύλια) μέσω της Century Media στις 29 Σεπτεμβρίου. Το EP θα περιλαμβάνει την διασκευή της μπάντας στο “Silver Machine” των Hawkwind ενώ στη δεύτερη πλευρά θα βρίσκεται το τραγούδι “Post Society” από το ομώνυμο EP που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2016.

    Η εν λόγω κυκλοφορία αποτελεί τον προπομπό για το επερχόμενο album της τετράδας το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία προπαραγωγής. Ο drummer των Voivod και υπεύθυνος για το artwork, Michel “Away” Langevin, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή ηχογραφούμε demos και ολοκληρώνουμε τη σύνθεση του επόμενου album, ενώ ετοιμαζόμαστε και για το φεστιβάλ Wings of Metal εδώ στο Montreal. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε πρόβες για μερικά νέα setlists για την νέα περιοδεία μας.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στην Ευρώπη ξανά και θα παίξουμε σε χώρες που δεν έχουμε επισκεφτεί ποτέ. Τον Νοέμβριο, μετά από το τέλος της περιοδείας θα μπούμε στο RadicArt Studio για να ηχογραφήσουμε, επιτέλους, τα νέα τραγούδια. Στο μεταξύ, τα λέμε στον δρόμο!»

    Ας θυμηθούμε εδώ το “Post Society” με το αντίστοιχο video clip με πλάνα από την προηγούμενη ευρωπαϊκή περιοδεία των Voivod.