Monday, 02 October 2017 16:37

THIS.IS.HAMMER.394 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.394 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

    The World is Yours. Take control.

    Arch Enemy λίγο μετά τις θριαμβευτικές συναυλίες τους στην χώρα μας και με αιτία το σφοδρό “Will to Power” album, εισβάλουν στο εξώφυλλο του METAL HAMMER. Αυτός είναι ο πρώτος δίσκος του σχήματος με την τραγουδίστρια Alissa White-Gluz από την αρχή της συνθετικής διαδικασίας και με τον Jeff Loomis στο οπλοστάσιό τους.

    Αυτές οι σημαντικές διαφοροποιήσεις έκαναν τους Arch Enemy, ξανά, μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις του metal σήμερα. Ο κιθαρίστας και ηγέτης των Arch Enemy, Mike Amott, μιλά για όλα αυτά στο METAL HAMMER, ενώ δεν παραλείπουμε να εστιάσουμε και στον άνθρωπο που αναζωογόνησε την καριέρα του group. Την Αlissa.

    Το τεύχος Οκτωβρίου, έχει άρωμα γυναίκας στα εξώφυλλά μας.

    Τρεις δυναμικές παρουσίες, η κάθε μία με διαφορετικό background και καλλιτεχνικό προσανατολισμό, μας απασχολούν ιδιαίτερα με τους νέους δίσκους τους. Η πολυσυζητημένη Myrkur κουβεντιάζει εκτενώς μαζί μας για το δεύτερό album της, το “Mareridt”, τους εφιάλτες της, την διαδρομή που χωρίζει το σκοτάδι από το φως, τους haters και το «δικό της» black metal. Η Chelsea Wolfe μιλά για πρώτη φορά στο περιοδικό με αφορμή το φρέσκο “Hiss Spun” για το έρεβος που εμπνέει την αινιγματική παρουσία της, ενώ η δικαιολογημένα αγαπημένη του ελληνικού κοινού Αnneke Van Giersbergen επιστρέφει με τους Vuur, την ιδιαίτερα φιλόδοξη πρώτη μπάντα της μετά τη φυγή της από τους The Gathering.

    Το τεύχος Οκτωβρίου του METAL HAMMER συνοδεύεται από το compilation album “Spreading the Disease Worldwide”, το οποίο φιλοξενεί 13 νέες κυκλοφορίες από τον πλανήτη του metal, τόσο από καταξιωμένες διεθνείς μπάντες όσο και από ανερχόμενες ελληνικές. Βάλτε το να βαράει δυνατά.

    Track listing:

    01. THE SLAYERKING “Bless Those Who Weep and Sell Their Tears to Unbelievers” (exclusive premiere)
    02. CRADLE OF FILTH “Achingly Beautiful”
    03. AHERUSIA “Άσκι Kατάσκη - As Light Defeats the Darkness”
    04. ENSIFERUM “Way of the Warrior”
    05. THE BLACK DAHLIA MURDER “Nightbringers”
    06. AETHERIAN “Shade of the Sun” (exclusive premiere)
    07. CHRONOSPHERE “Demonized”
    08. ENSLAVED “Storm Son” (radio edit)
    09. RAGE OF ROMANCE “Imperiled Love”
    10. EXARSIS “Just Buried”
    11. BLACK PATH “Definitely Obsessed”
    12. PARADISE LOST “Blood and Chaos”

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ METAL HAMMER:

    Arch Enemy, Myrkur, Chelsea Wolfe, Enslaved, VUUR, Exarsis, Alice Cooper, Kadavar, Sons of Apollo (Sherinian – Portnoy – Soto), Jack Starr’s Burning Starr, Beast in Black, Act of Defiance, Sorcerer, Cripper, Sorrows Path, Rage of Romance κ.α.

    Μην παραλείψετε επίσης να διαβάσετε την πρεμιέρα μιας καινούριας μόνιμης στήλης του εντύπου που θα έχει το όνομα τα ΠΙΚ ΑΠ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ (Scripting For Vengeance) την οποία γράφει ο μασκοφόρος εκδικητής Κιτσάρας Μπούρμπουρης. Θέμα της ο σουρεαλισμός στην υπηρεσία του metal. Από την πλευρά του περιοδικού ευχόμαστε στον Κιτσάρα, καλορίζικος, καλά κρασά και τίμια στέφανα.

    HEAVY LIVIN’:

    Christophe Szpajdel (The Lord of the Logos)

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE:

    Riot “Thundersteel”

    STAGE HAMMER:

    Devin Townsend, Arch Enemy, Heavy Metal Assault Vol. 2

    ROOTS AND BRANCHES:

    Motörhead

    SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE:

    Aerosmith

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ HORROR:

    Kawir, The Black Dahlia Murder, Wolves in the Throne Room, Ne Obliviscaris, Contrarian, Comeback Kid

    ΑΦΙΣΕΣ:

    Bruce Dickinson / Mastodon Game of Thrones.