Thursday, 06 September 2018 10:09

THIS.IS.HAMMER.405 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.405 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

    Can I Play With Heavy Metal Madness?

    Το METAL HAMMER Σεπτεμβρίου μπαίνει με γεμάτες τις μπαταρίες στη νέα σεζόν, μ’ ένα συλλεκτικό δώρο για τους αναγνώστες του και όσους βιώσαν τον τεράστιο metal σεισμό στο Rockwave Festival 2018. Οι συγκλονιστικές εμφανίσεις των Iron Maiden, Judas Priest, Volbeat, Sabaton, Accept, Saxon και όλων όσων πέρασαν φέτος από τις σκηνές του Terra Vibe εκείνο το διήμερο, ξαναζωντανεύουν στο ιδιαιτέρως φροντισμένο, πολυσέλιδο, φωτογραφικό album που συνοδεύει το νέο τεύχος του METAL HAMMER. Σύντροφος ζωής αυτή η συλλεκτική έκδοση, αθάνατες, χειροπιαστές αναμνήσεις που αξίζει να τις φυλάξεις για πάντα!



    Στα της επικαιρότητας και στο εξώφυλλο του εντύπου, οι Clutch επιστρέφουν με μία ακόμη δισκάρα, το “Book of Bad Decisions”, και μας παραχωρούν μία μεγάλη, αποκλειστική συνέντευξη μιλώντας για το rock ‘n’ roll, τις περιοδείες, τις επισκέψεις τους στην Ελλάδα και την επιβίωση της αγαπημένης αυτής μπάντας. The Boys Are Back in Town, Baby!

    Σε μία ακόμα αποκλειστικότητα, ο τεράστιος Dave Mustaine τηλεφωνεί στο HAMMER και μας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, την εποχή που οι Megadeth δημιουργούσαν το ντεμπούτο τους “Killing is My Business… And Business is Good”, το οποίο και επανακυκλοφόρησε πρόσφατα, με το θρυλικό συγκρότημα να φιλοξενείται στο δεύτερο εξώφυλλο του εντύπου.



    Μέσα στο τεύχος, βέβαια, δεν γίνεται να παραλείψουμε το αντίο μας σε τρεις ανθρώπους-καλλιτέχνες που «έφυγαν» το καλοκαίρι: Vinnie Paul (Pantera, Damageplan, Hellyeah), Mark Shelton (Manilla Road) και Jill Janus (Huntress).

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ:

    Iron Maiden, ιστορικό ντοκουμέντο, 30 Χρόνια από τη Συναυλία του 1988 στη Νέα Φιλαδέλφεια

    ΘΕΜΑΤΑ:

    Clutch, Megadeth, Judas Priest, Vinnie Paul tribute, Mark Shelton tribute, 1000mods, Deicide, Powerwolf, The Last Drive/Nightstalker, Satan, Monstrosity, Mantar, Gruesome, Beggars, Niviane

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE:

    Grave Digger “Tunes of War”

    HEAVY LIVING:

    Jim Fitzpatrick, αποκλειστική συνέντευξη (Thin Lizzy, Manilla Road, Darkthrone)

    THE MAGICIAN’S BIRTHDAY:

    David Coverdale

    STAGE HAMMER:

    Graspop Metal Meeting, New Long Fest, Over the Wall festival, Phil Campbell and the Bastard Sons, Goatwhore, Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης Πληγέντων από τις Πυρκαγιές (Nightstalker, 1000mods, The Last Drive, κ.ά.)

    SIGN OF THE HAMMER:

    Dokken

    HORROR:

    Deicide, Mantar, Monstrosity, Gruesome

    AΦΙΣΑ:

    Bathory / Rockwave 2018