Thursday, 03 January 2019 12:40

THIS.IS.HAMMER.409 - IANOYΑΡΙΟΣ 2019

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.409 - IANOYΑΡΙΟΣ 2019

    Τhe Fellowship of the Ring

    Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και METAL!

    Το 2019 μπαίνει με τις ευλογίες των αγαπημένων μας Βάρδων. Με αφορμή τις επανακυκλοφορίες των κλασικών δίσκων των Blind Guardian σε βινύλιο, ο frontman Hansi Kursch μάς διηγείται σε μία μεγάλη συνέντευξη, την δημιουργία του αριστουργηματικού “Tales from the Twilight World” album. Θα βρείτε σε αυτή την κουβέντα-χρυσάφι, πληροφορίες σχετικά με τα πρώτα χρόνια των Blind Guardian που δεν έχουν δημοσιευτεί ξανά στο παρελθόν.



    Ο Jason Becker είναι μία συνταρακτική περίπτωση ανθρώπου και καλλιτέχνη! Κυριολεκτικά αξιοθαύμαστος. Ο σπουδαίος αυτός κιθαρίστας καθηλωμένος εδώ και δεκαετίες από τη φρικτή νόσο του ΑLS, έχει ως μοναδική δυνατότητα επικοινωνίας την κίνηση των ματιών του. Έτσι επικοινωνεί με τους γύρω του και έτσι δημιουργεί μουσική. Ο Jason μάς παραχωρεί μία αποκλειστική συνέντευξη με αφορμή το νέο του, πανέμορφο album “Triumphant Hearts”, όπου συμμετέχουν οι σπουδαιότεροι κιθαρίστες του πλανήτη. Επίσης στις σελίδες μας αναλύουμε τη δισκογραφική διαδρομή αυτού του μοναδικού ταλέντου. Είναι τεράστια τιμή για το METAL HAMMER που μας μίλησε αυτός ο Γίγαντας και αισθανόμαστε περήφανοι ως οπαδοί που διαθέτουμε στα μουσικά χωράφια που μας αφορούν, μια τέτοια τεράστια προσωπικότητα. Αντιπροσωπεύει τον απόλυτο θρίαμβο της ανθρώπινης θέλησης απέναντι σε κάθε εμπόδιο. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Καταθέτουμε τον απεριόριστο σεβασμό μας μπροστά του και διαβάζουμε πολύ προσεκτικά την συνέντευξη που μας έδωσε. Τα λόγια του είναι ένα πελώριο μάθημα ζωής από έναν μουσικό που η ασθένεια χτύπησε αλύπητα το σώμα του, όμως το μυαλό και το πνεύμα του ΔΕΝ λύγισαν ποτέ!



    Βέβαια, όπως κάθε Ιανουάριο, οι συντάκτες του METAL HAMMER παραθέτουν τις λίστες με τα αγαπημένα τους albums για το 2018, ενώ το τεύχος συνοδεύεται από ένα μεγάλο σε μέγεθος, συλλεκτικό ημερολόγιο για το 2019, αφιερωμένο στις μεγαλύτερες heavy metal προσωπικότητες, για να μας συντροφεύουν για όλο το έτος. Αποκτήστε το και χρησιμοποιήστε το σε όλη την χρονιά!



    ΘΕΜΑΤΑ:

    Jason Becker, Blind Guardian, Λίστες 2018, King Diamond, Arch Enemy, Metal Church, Arrayan Path, Wytch Hazel, Venom, Last Union, Haken

    THE MAGICIAN’S BIRTHDAY:

    Geoff Tate

    HEAVY LIVIN’:

    Martin Popoff

    THINKING ALLOWED:

    “Bohemian Rhapsody” movie

    STAGE HAMMER:

    Helloween (Πορτογαλία), Amenra, Into Battle Fest (Satan, Pagan Altar, κ.ά.), Sόlstafir, Magnum, At the Gates/Unleashed, Μyrkur, Yob, The Gathering, Sacral Rage, While Heaven Wept, Treat, Morgana Lefay/Sacred Steel

    ROOTS AND BRANCHES:

    Deep Purple



    HORROR:

    Hate Eternal, Malevolent Creation, Obliteration, Mass Infection