Monday, 27 May 2019 20:26

WOLFHEART: Ο Βαγγέλης Καρζής θα αναλάβει την κιθάρα στην επερχόμενη περιοδεία

Written by 
    WOLFHEART: Ο Βαγγέλης Καρζής θα αναλάβει την κιθάρα στην επερχόμενη περιοδεία

    Οι Φιλανδοί Wolfheart ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα πως ο κιθαρίστας Mika Lammassaari (Eternal Tears of Sorrow, Mors Subita) δεν αποτελεί πλέον μέρος της μπάντας και ο Βαγγέλης Καρζής (Full House Brew Crew, ex-Rotting Christ) θα αναλάβει τη lead κιθάρα για την "Black Light Constellation over Europe" περιοδεία με τους Carach Angren. 

    O Mika Lammassaari μεταξύ άλλων δήλωσε πως τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αρκετά ταραχώδη για την προσωπική του ζωή και μεταξύ πολλών θετικών πραγμάτων όπως η ενασχόληση με άλλα projects, νέες σπουδές, καθημερινές εργασίες κτλ, είχε να αντιμετωπίσει και τον θάνατο του πατέρα του τον Απρίλιο του 2018 λόγω του οποίου έχασε το ενδιαφέρον του για τη μουσική, με αποτέλεσμα να παγώσουν όλες οι δραστηριότητες του σχετικά με αυτή και να κάνει ένα διάλειμμα μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. 

    Όπως είπε και ο ίδιος: "Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθάρισα το μυαλό και την καρδιά μου και κατέληξα σε αυτό το αναπόφευκτο συμπέρασμα. Η άποψη μου είναι πως ό,τι και αν κάνεις, πρέπει να το κάνεις με την καρδιά σου και να προσπαθείς στο 100%. Τα τελευταία δύο χρόνια με τους Wolfheart, δεν κατάφερα να το πετύχω αυτό. Είναι μια χαμένη κατάσταση για όλες τις πλευρές και για αυτό πιστεύω πως η μπάντα θα πρέπει να συνεχίσει χωρίς εμένα. Και παρακαλώ, μην με παρεξηγήσετε, οι Wolfheart πάντα έδιναν χώρο για την δική μου μπάντα, τους Mors Subita, όπως επίσης και τον χρόνο που χρειαζόμουν για την οικογένεια μου αλλά και για άλλα καθήκοντα. Για αυτό έχω και μεγάλο σεβασμό προς το συγκρότημα. Υπήρξε ειλικρινά μηδενικό δράμα και όλα έγιναν με επαγγελματικό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που αγαπώ τόσο πολύ αυτά τα παιδιά." 

    Ο Βαγγέλης Καρζής από την άλλη είπε: "Έχω την τιμή και με ενθουσιασμό ανακοινώνω ότι θα μοιραστώ τη σκηνή με τους μέγιστους Wolfheart τον ερχόμενο Ιούνιο και Ιούλιο, ως lead κιθαρίστας για την τεράστια Ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Carach Angren". 

    Η αφίσα για την σχετική περιοδεία είναι η ακόλουθη:  

    Παρακάτω βλέπουμε το επίσημο video από την τελευταία studio δουλειά των Wolfheart "Constellation of the Black Light" με τίτλο "Breakwater" που κυκλοφόρησε μέσω της Napalm Records. 

     Το νέο album των Full House Brew Crew ονομάζεται "Me Against You" και κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβρη από την Rock of Angels Records. Ακολουθεί το επίσημο video για το τραγούδι "Cannot be Judged"