Friday, 07 June 2019 04:59

CLUTCH: Κυκλοφορούν συλλογή με νέα τραγούδια μέσα στο καλοκαίρι

Written by 
    CLUTCH: Κυκλοφορούν συλλογή με νέα τραγούδια μέσα στο καλοκαίρι

    Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε ο τελευταίος, μέχρι στιγμής, full length δίσκος των Clutch με τίτλο “Book of Bad Decisions”.

    Στη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως, η μπάντα θα κυκλοφορήσει τη συλλογή “Weathermaker Vault Series” με νέες ηχογραφήσεις. Την ανακοίνωση έκανε στο Twitter ο frontman των Clutch, Neil Fallon αναφέροντας τα εξής: «Οι Clutch έπρεπε να πάρουν λίγη απαραίτητη άδεια μετά από την τελευταία περιοδεία μας όμως βαρεθήκαμε γρήγορα γι’ αυτό ηχογραφήσαμε μερικά τραγούδια. Θα τα κυκλοφορήσουμε στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού με τον τίτλο “Weathermaker Vault Series”.

    «Το πρώτο που θα κυκλοφορήσει είναι το “Evil” (Willie Dixon/Cactus cover) που θα κάνει πρεμιέρα στο BBC 1 Rock Show του Dan Carter την Κυριακή 9 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 10 Ιουνίου. Επίσης, σκοπεύουμε να το παρουσιάσουμε στο set μας στο Download την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

    «Θα ακολουθήσουν και πολλά ακόμα και θα σας κρατάμε ενήμερους.»

    Με αφορμή την εμφάνιση των αγαπημένων Clutch στην Αθήνα, στα πλαίσια του Release Festival την Τετάρτη 19 Ιουνίου (εδώ όλες οι πληροφορίες), η τετράδα από το Connecticut φιλοξενείται στο Metal Hammer Ιουνίου που κυκλοφορεί. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο drummer, Jean-Paul Gaster, θα διαβάσετε μεταξύ άλλων μια ανασκόπηση της περιοδείας ως τώρα, μια παρουσίαση των επιρροών της μπάντας, και την εμπειρία τους ως ιδιοκτήτες της δικής τους δισκογραφικής εταιρίας.

    Εδώ, επίσης, θυμόμαστε το “Book of Bad Decisions”.