Thursday, 22 April 2021 17:25

EXODUS: Ξεκίνησαν καμπάνια για την κάλυψη των ιατρικών δαπανών του Tom Hunting

Written by 
    EXODUS: Ξεκίνησαν καμπάνια για την κάλυψη των ιατρικών δαπανών του Tom Hunting

    Ο drummer των Exodus, διαγνώστηκε με καρκίνο πλακωδών κυττάρων και χρειάζεται βοήθεια για τα έξοδα της θεραπείας.

    Η καμπάνια με τίτλο «Βοηθήστε τον Tom Hunting στην μάχη του με τον καρκίνο!» δημιουργήθηκε την Τρίτη 20 Απριλίου και οργανώθηκε από του κιθαρίστα του σχήματος, Gary Holt.

    Μάλιστα, σε λιγότερο από 24 ώρες, η καμπάνια συγκέντρωσε περίπου 4.500 δολάρια καθώς, τώρα έχει ξεπεράσει τα 15.000 δολάρια, ενώ ο στόχος ανέρχεται στα 20.000 δολάρια, ενώ συμμετέχουν 89 δωρητές, συμπεριλαμβανομένου 27 κοινοποιήσεις και 87 ακόλουθους.

    Συγκεκριμένα, στο εισαγωγικό μήνυμα, ο Holt έγραψε:

    «Μετά από δεκαετίες αφοσίωσης ως trash drummer, o Tom Hunting έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Ενώ παλεύει με αυτό, και ήδη κερδίζει την μάχη, θα χρειαστεί βοήθεια με τα έξοδα του για το νοσοκομείο αλλά και για την οικογένεια του. Κατά την διάρκεια της πανδημίας o Tom, όπως και πολλοί από εμάς, δουλεύει πάνω στο να είναι δυνατός ώστε να συνεχίσει, ενώ περιμένουμε την έναρξη των περιοδειών, αλλά δεν είναι σε θέση να το κάνει ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και πολλά άλλα για να το καταπολεμήσει και να βρεθεί ξανά πίσω από τα drums με τα αδέλφια του, τους Exodus. Ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, θα βοηθήσει τον Tom να συνεχίσει τις θεραπείες του και την μάχη του με τον καρκίνο, χωρίς να ανησυχεί για τις συνεχείς αυξανόμενες ιατρικές δαπάνες και την συντήρηση της οικογένειας του. Σας ευχαριστούμε για όλη την βοήθεια και την υποστήριξη σας.»

    Ακόμη, ο Tom Hunting, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο πλακωδών κυττάρων στις 13 Απριλίου, όπου δήλωσε:

    «Σήμερα θα ξεκινήσω θεραπεία για τον καρκίνο πλακωδών κυττάρων. Είναι ένας γαστρικός όγκος που διαγνώστηκε στο στομάχι μου τον Φεβρουάριου. Το μοιράζομαι αυτό μαζί σας ώστε να ευαισθητοποιήσω τους ανθρώπους να δίνουν προσοχή στα συμπτώματα των οισοφαγικών και στομαχικών προβλημάτων. Εάν επιμένουν, παρακαλώ επισκεφθείτε τον γιατρό σας. Δεν θα είμαι διστακτικός μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς αισθάνομαι ότι αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον με όσα έχω μάθει ή αν κάποιος εκεί έξω έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία να μοιραστεί μαζί μου, θα είναι καλό. Όταν μπορείς να κατονομάσεις τον εχθρό, είναι ελπιδοφόρο, καθώς έτσι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να τον νικήσεις. Εντάξει έχετε ακούσει άσχημα νέα. Τα καλά νέα όμως είναι ότι νιώθω καλά σωματικά. Έχω καταπληκτικούς γιατρούς και ένα υπέροχο σύστημα υποστήριξης. Είμαι έτοιμος για αυτό τον αγώνα!»

    Του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, καθώς και μια επιτυχής θεραπεία!