Wednesday, 21 February 2024 22:53

SLAYER: Επιστρέφουν! Ανακοίνωσαν live εμφανίσεις

Written by 
    SLAYER: Επιστρέφουν! Ανακοίνωσαν live εμφανίσεις

    Οι SLAYER επανενώθηκαν και επίσημα και θα επιστρέψουν στη σκηνή τον Σεπτέμβριο!

    Για πρώτη φορά από τότε που το συγκρότημα έδωσε την τελευταία συναυλία της παγκόσμιας περιοδείας του τον Νοέμβριο του 2019, οι SLAYER θα επιστρέψουν στη σκηνή αυτό το φθινόπωρο, ως headliners σε δύο μεγάλα φεστιβάλ, το Riot Fest και το Louder Than Life.

    «Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα 90 λεπτά όταν είμαστε στη σκηνή και παίζουμε ζωντανά, μοιραζόμενοι αυτή την έντονη ενέργεια με τους οπαδούς μας», είπε ο Araya, «και για να είμαι ειλικρινής, μας έχει λείψει αυτό».

    Ο King πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει να παίζω ζωντανά; Φυσικά. Οι SLAYER σημαίνουν πολλά για τους οπαδούς μας, σημαίνουν πολλά για εμάς. Πάνε πέντε χρόνια από τότε που τους είδαμε».

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι SLAYER θα επανενωθούν για μια συγκλονιστική εμφάνιση στο Louder Than Life», λέει ο Danny Wimmer της Danny Wimmer Presents. «Ήμουν στην τελευταία τους συναυλία στο The Forum το 2019 και από τότε δουλεύω για να τους φέρω ξανά στη σκηνή του Louder! Με πάνω από 140 συγκροτήματα σε πέντε σκηνές, γιορτάζουμε το 10ο Louder Than Life με το μεγαλύτερο lineup μέχρι τώρα!».