Tuesday, 30 April 2024 20:59

THE MAGUS: Διασκευή στο “Fire” συμμετέχουν πολλά μέλη της ελληνικής black metal σκηνής στο video

Written by 
    THE MAGUS: Διασκευή στο “Fire” συμμετέχουν πολλά μέλη της ελληνικής black metal σκηνής στο video

    Οι The Magus, με ηγέτη τον The Magus, μια από τις πλέον κεντρικές φιγούρες του ελληνικού black metal με παγκόσμια εμβέλεια, εμφάνισαν ένα videoclip όπου διασκευάζουν το κλασσικό τραγούδι του Arthur Brown “Fire” του 1968. Στο video εμφανίζονται μέλη των Rotting Christ, Varathron, Lucifer's Child, Kawir, W.E.B., Order of the Ebon Hand, Yoth Iria κ.α. Στο τραγούδι συμμετέχει η Efi-Eva των Euphrosyne ως guest τραγουδίστρια.

    Η δήλωση του The Magus για όλα τα παραπάνω είναι αυτή εδώ:
    «Μαθητές, πάντα ήθελα να καταθέσω έναν φόρο τιμής στον εξαιρετικό καλλιτέχνη Arthur Brown. Αυτός ο άνθρωπος, η μουσική και η θεατρική μορφή του, διαμόρφωσαν την αισθητική και τα εικαστικά της πιο σκοτεινής πλευράς του metal όπως το ξέρουμε σήμερα. Ορίστε λοιπόν: «Φωτιά». Διασκευή τραγουδιού του 1968, που ερμηνεύσαμε το 2024, με τον δικό μας εξαιρετικό τρόπο με την Efi-Eva των Euphrosyne ως guest τραγουδίστρια!


    Το video του τραγουδιού είναι επίσης ένα άλλο όραμα που είχα στο μυαλό μου εδώ και χρόνια. Ήθελα να συγκεντρώσω μουσικούς και καλλιτέχνες με τους οποίους έχω δουλέψει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όλα αυτά τα χρόνια. Φίλοι, αδελφοί και αδερφές, βλάσφημοι και αιρετικοί. Άτομα που υπηρέτησαν και σφυρηλάτησαν (συνεχίζουν να το κάνουν) ακατάπαυστα το πιο αγαπημένο μας είδος μουσικής: το black metal. Μεγαλύτεροι και νεότεροι σε ηλικία, εμπνευστές και συνεχιστές. Ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής Black Metal σκηνής. Η σκηνή μας, η κοινότητά μας, που ακόμα δυναμώνει...


    Το ίδιο το video παρουσιάζει τον τρόπο που δένουμε και επικοινωνούμε σε φυσικό και μεταφυσικό επίπεδο. Έτσι, μέλη (ξέρετε ποιοι είναι!) των Rotting Christ, Varathron, Lucifer's Child, Kawir, W.E.B., Order of the Ebon Hand, Yoth Iria, Penthos, Funeral Storm, Euphrosyne, απόλαυσαν τη γιορτή και εντάχθηκαν στο τελετουργικό μας».

    Το σχήμα των The Magus αποφάσισε να διανείμει τα ψηφιακά αρχεία ήχου και video ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, επομένως αυτοί είναι οι μόνοι σύνδεσμοι για λήψη. Δεν θα είναι διαθέσιμο οπουδήποτε αλλού.

    -Video Download link: https://fastupload.io/lWIoPEwY2UKh4pB/file
    -Audio Download link: https://fastupload.io/cz6YqVrCgUoz2VH/file
    Very special “Fire” t-shirt limited to 66 copies in a VERY SPECIAL PRE-ORDER PRICE! Get yours here:
    -Bandcamp special shirt link: https://necromantiathemagus.bandcamp.com/.../the-magus...
    Recorded & Mixed at Pentagram Studio by George Emmanuel
    Video filming & editing by BLACK VIEW GENESIS
    Script by The Magus & Manos Six
    Photos by Stella Mouzi
    Location: Temple Athens
    Executive producer: The Circle Music

    The Magus Facebook, Instagram.