Η προσπάθεια να δώσουμε αίμα για τη Μαρία Κολοκούρη (a.k.a. Tristessa) συνεχίζεται. Και είναι ΑΠΟΛΥΤΗ ανάγκη να βρεθεί αίμα για να σωθεί η ζωή της.

Παρακαλούμε εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν και θέλουν να το πράξουν το Σάββατο 4, την Κυριακή 5 και την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, να διαβάσουν προσεκτικά τα παρακάτω:

Δυστυχώς το νοσοκομείο Αλεξάνδρα (εκεί νοσηλεύεται η Μαρία) για το σαββατοκύριακο και την αργία της Δευτέρας σταματάει τις αιμοδοσίες.  Όποιος / όποια θέλει να βοηθήσει μπορεί να απευθυνθεί στο Γ. Γεννηματάς (Γενικό Κρατικό Αθηνών - Λεωφόρος Μεσογείων 154, τηλ: 2132032000) στο οποίο λειτουργεί κέντρο αιμοδοσίας.

Ώρες λειτουργίας:
Σ/Κ – ΑΡΓΙΕΣ 8.00 πμ - 2.00 μμ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΧΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. ΤΥΠΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ 0 ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ
Όσοι μένουν εκτός Αθηνών και θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να δίνουν αίμα πηγαίνοντας σε ένα νοσοκομείο της πόλης ή της περιοχής τους και χρησιμοποιώντας τα παραπάνω στοιχεία.

Για όσους ρωτούν γιατί τόσο αίμα, η απάντηση είναι ότι υπάρχει θέμα συμβατότητας με μία υπο-ομάδα που πρέπει να βρεθεί στο δείγμα και μόνον έτσι μπορεί να γίνει η μετάγγιση.
Παρακαλείστε να δώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, ακόμη και αν δεν έχετε εσείς ομάδα αίματος 0 ρέζους θετικό, να ενδιαφερθείτε να βρείτε κάποιον που έχει.
Μπορεί αυτός/αυτή που θα βρεθεί να σώσει τη ζωή της Μαρίας.


Παρακαλώ κοινοποιήστε-προωθήστε παντού αυτό το μήνυμα.

 

Από την σελίδα Astarte Trisessa στο Facebook διαβάσαμε την παρακάτω επείγουσα παράκληση από τον σύζυγο της  Νικόλα Μαίη:

"Παρακαλώ όποιος έχει ομάδα αίματος Μηδέν (0) Ρέζους + Θετικό και μπορεί να μεταβεί στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα να δώσει αίμα, ας το κάνει σήμερα από τις 9:00 μέχρι τις 13.30. Είναι άμεση ανάγκη. Αύριο, αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει σήμερα να δώσει αίμα, μπορεί πάλι να έρθει στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής. Μετάβαση γίνεται εύκολα με Μετρό, στάση Μέγαρο Μουσικής. Αλλά σήμερα είναι άμεση, επαναλαμβάνω, άμεση ανάγκη. Σας ευχαριστούμε όλους, Μαρία και Νίκος".

Είχε προηγηθεί στα αγγλικά η εξής ανάρτηση:

«Δυστυχώς, η μοίρα είναι σκληρή και η ζωή ακόμα σκληρότερη στην περίπτωσή μας. Η πολυαγαπημένη μας Μαρία, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση πολεμώντας λεπτό, με το λεπτό για τη ζωή της μία μορφή λευχαιμίας. Εμείς, η οικογένειά της, βρισκόμαστε δίπλα της και προσπαθούμε να την κρατήσουμε δυνατή.


Οι άνθρωποι που ξέρουν τη Μαρία, έχουν επίγνωση του πόσο δυνατό άτομο είναι και ότι είναι ένα μοναδικό ανθρώπινο πλάσμα και πάντα ευγενική προς όλους. Σαν μητέρα, είναι πάντα στο πλευρό του γιού της και πάντα στέκεται δυνατή για μένα για να με στηρίζει. Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε εμείς στο πλευρό της, με τη θετική μας ενέργεια και να προσευχηθούμε σε όποιον Θεό πιστεύουμε ή όχι.


Κάντε μία αληθινή ευχή βαθιά μέσα από τις καρδιές σας, ώστε η Μαρία να νιώσει όλη την καλή ενέργεια και να πάρει κουράγιο από τις καρδιές σας και να αποκτήσει την ελπίδα που χρειάζεται.
Ο γιατρός είπε ότι χρειάζεται ένα θαύμα. Δε ξέρω από ποιόν ή τι, αλλά παρακαλώ προσευχηθείτε για ένα θαύμα. Η Μαρία χρειάζεται όλη την ελπίδα των καρδιών μας. Εγώ τη χρειάζομαι. Ο γιός μας τη χρειάζεται».


Νικόλας Μαίης και Αντώνιος Νέαρχος Μαίης – ο γιος της.

comments