Tόσο οι Doomocracy όσο και οι Kingdragon ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους σε 2 πολύ σημαντικά ευρωπαϊκά fests του ήχου τους: οι Doomocracy στο Γερμανικό Hammer of Doom, και οι Kingdradon στο ουαλικό ΗRH AOR Festival!

Το Hammer of Doom είναι κάτι σαν το doom αδερφάκι του Keep it True festival και φέτος πραγματοποιείται για 9η χρονιά στο Würzburg. Οι Κρητικοί doomsters θα εμφανιστούν στις 15 Νοεμβρίου, ενώ κάποιοι σπουδαίοι που συμμετέχουν στο φετινό διήμερο είναι οι Saint Vitus, Trouble, Orange Goblin, Avatarium, Kadavar, κ.ά.. Ως γνωστόν, το "The End is Written" ντεμπούτο τους κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το HRH AOR festival θα λάβει χώρα στο Hafan Y Mor της Βόρειας Ουαλίας και φέτος είναι η τρίτη του χρονιά. Ο ήχος του είναι το hard rock και το μελωδικό rock. Οι δικοί μας Kingdragon θα εμφανιστούν εντός του 4μέρου (12 με 15 Μαρτίου) ανάμεσα στους H.E.A.T., Night Ranger, FM, Dare, Crazy Lixx, και πολλούς άλλους. Το ντεμπούτο τους "Hide the Sun" κυκλοφορεί ήδη σε CD από τις αρχές του έτους και σύντομα αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και σε βινύλιο.

comments