Ο νέος δίσκος (15ος στη πορεία τους) των Annihilator κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου κι ονομάζεται "Suicide Society". Μόνο που o επί 11 χρόνια frontman των Kαναδών, Dave Padden, δεν είναι πλέον μέλος του group, με αποτέλεσμα ο mainman Jeff Waters ν' αναλαμβάνει ξανά τα φωνητικά, ενώ έχει επιμεληθεί όλες τις συνθέσεις, τις κιθάρες, το μπάσο, τη παραγωγή, τη μίξη και το mastering του album.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jeff Waters αναλαμβάνει τα φωνητικά της μπάντας του, καθώς αυτό είχε συμβεί και στα "King of the Kill" (1994), "Refresh the Demon" (1996) και "Remains" (1997) albums. Στη μπάντα επιστρέφει και ο μπασίστας της "King of the Kill" περιόδου, Cam Dixon.

O Jeff Waters δηλώνει πως οι επιρροές του στα φωνητικά αυτή τη φορά είναι οι Layne Staley, Ozzy Osbourne, James Hetfield και Dave Mustaine. «Ο Dave Padden ήταν στη μπάντα 11 χρόνια και ο μοναδικός λόγος που αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο είναι ότι κουράστηκε από τις συνεχείς περιοδείες, μένοντας έτσι μακριά από το σπίτι του και άλλες υποχρεώσεις. Τον ευχαριστώ για τη τεράστια προσφορά του στο συγκρότημα. Φυσικά, οι Annihilator δεν το βάζουν ποτέ κάτω, και μπορώ να πω πως ετοιμάσαμε τον καλύτερο μας δίσκο εδώ και πολλά χρόνια, το "Suicide Society"

Tracklisting:

01. Suicide Society
02. My Revenge
03. Snap
04. Creepin' Again
05. Narcotic Avenue
06. The One You Serve
07. Break, Enter
08. Death Scent
09. Every Minute

Eδώ, το εξώφυλλο όπως και κάποια αποσπάσματα του album:

comments