Με μεγάλη λύπη και σε κατάσταση shock, οι θρυλικοί Bolt Thrower ανακοίνωσαν τον ξαφνικό θάνατο του 38χρονου drummer τους, Martin "Kiddie" Kearns.

«Με βαριά καρδιά οφείλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τα άσχημα μαντάτα ότι τη περασμένη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, χάσαμε τον drummer μας Martin "Kiddie" Kearns

«Μετά τη πρώτη μας πρόβα για την επερχόμενη μας περιοδεία στην Αυστραλία, ο "Kiddie" ένιωθε μία αδιαθεσία για το υπόλοιπο της νύχτας μέχρι να πέσει για ύπνο. Απεβίωσε καθώς κοιμόταν.»

«Ήταν ένας φανταστικός πατέρας, σύζυγος, γιος και φίλος, αλλά για εμάς ήταν ο "Κiddie", το 17χρονο παιδί από το Coventry που μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν τον ακούσαμε να παίζει στη πρώτη από κοινού μας πρόβα πριν 20+ χρόνια.»

«O "Kiddie" έκανε πλουσιότερες τις ζωές μου, όπως και τον ήχο των Bolt Thrower. Aφήνει ένα μεγάλο κενό στη καθημερινότητά μας και μας λείπει ήδη πολύ.

Εκ μέρους των Karl, Jo, Baz, Gav και του πιστού BT crew»

Ο "Kiddie" έπαιξε με τη μπάντα τις περιόδους 1994-1997 και 1999 - 2015. Οι δίσκοι που ηχογράφησαν μαζί ήταν τα 2 τελευταία "Honour - Valour - Pride" (2001) και "Those Once Loyal" (2005). Προς τιμήν των Βρετανών, η κανονισμένη περιοδεία στην Αυστραλία ακυρώθηκε.

RIP, παικταρά

comments