Tuesday, 29 November 2022 06:30

METALLICA: Νέος δίσκος τον Απρίλιο, πληροφορίες, δηλώσεις - Ακούστε το πρώτο single

Written by 
    METALLICA: Νέος δίσκος τον Απρίλιο, πληροφορίες, δηλώσεις - Ακούστε το πρώτο single

    Επιστροφή στο προσκήνιο για την ηγετική μπάντα με καινούριο δίσκο το 2023. Στην τελική ευθεία για τον 12ο studio δίσκο τους βρίσκονται οι Metallica. Εδώ όλες οι χρήσιμες πληροφορίες και το καινούριο τους τραγούδι “Lux Æterna”… Full speed or nothing που λένε και οι στίχοι του! 

    Ο δίσκος έχει τίτλο "72 Seasons" και θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου μέσω της Blackened Recordings, που είναι η ετικέτα της ίδιας της μπάντας. Την παραγωγή ανέλαβε ο, επί σειρά ετών συνεργάτης των MetallicaGreg Fidelman σε συνεργασία με τους James Hetfield και Lars Ulrich.

    Χτες δημοσιεύτηκε το πρώτο single από το album, το τραγούδι "Lux Æterna". Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video clip σε σκηνοθεσία Tim Saccenti.

    Σχετικά με τον τίτλο του δίσκου, ο James Hetfield δήλωσε: «72 εποχές. Τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τους αληθινούς ή τους ψεύτικους εαυτούς μας. Η ιδέα του να μας λένε οι γονείς μας ποιοι είμαστε. Ο πιθανός περιορισμός μας γύρω από το είδος της προσωπικότητας που έχουμε. Θεωρώ πως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της συζήτησης είναι η διαρκής μελέτη αυτών των θεμελιωδών πεποιθήσεων και πώς επηρεάζουν την άποψη μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο τμήμα της ενήλικης εμπειρίας μας είναι η αναπαράσταση ή η αντίδραση σ' αυτές τις εμπειρίες των παιδικών χρόνων. Αιχμάλωτοι της παιδικής ηλικίας ή δραπέτες από τα δεσμά που κουβαλάμε.»

    Track listing:

    01. "72 Seasons"
    02. "Shadows Follow"
    03. "Screaming Suicide"
    04. "Sleepwalk My Life Away"
    05. "You Must Burn!"
    06. "Lux Æterna"
    07. "Crown Of Barbed Wire"
    08. "Chasing Light"
    09. "If Darkness Had A Son"
    10. "Too Far Gone?"
    11. "Room Of Mirrors"
    12. "Inamorata"