Μάγδα Μπακούση

Μάγδα Μπακούση

Την Κυριακή 17 Μαρτίου DEAD HUMAN FACTORY, ASCENDING OLYMPUS, DEATHGUARD και SICKENING HORROR εγκαινιάζουν το πρώτο TOTAL DEATH FEST.

Οι SLAYER επανενώθηκαν και επίσημα και θα επιστρέψουν στη σκηνή τον Σεπτέμβριο!

Κυκλοφόρησε το πρώτο single από τον solo δίσκο του Kerry King. Το νέο κομμάτι ονομάζεται "Idle Hands" και θα είναι μεταξύ των συνολικά 13 τραγουδιών του δίσκου.

Ο Bruce Dickinson (IRON MAIDEN) κυκλοφόρησε videoclip για το νέο του single "Rain On The Graves". Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο solo album του "The Mandrake Project", το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου μέσω της BMG.

Οι Rotting Christ, μία από τις βασικότερες πρεσβείες της χώρας σε όλο τον metal πλανήτη, επιστρέφουν δισκογραφικά με την πολυαναμενόμενη νέα τους κυκλοφορία, «Προ Χριστού».

Οι Karma Violens δίνουν την πρώτη τους συναυλία για το 2024. Μετά την κυκλοφορία του single τους "Legacy" και έχοντας τον καινούριο τους δίσκο στα σκαριά, έρχονται στο Ίλιον plus, την 1η Μαρτίου για μια extreme metal βραδιά.

Οι Accept προστέθηκαν στην ημέρα - «φωτιά» της 21ης Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. Το Release Athens ανακοίνωσε πως το συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Judas Priest και τον Bruce Dickinson!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι... καυτό. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η νέα ανακοίνωση του Release Athens: BehemothTestamentPestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού!

Τίτλοι τέλους. Οι Sepultura διαλύονται αφού πραγματοποιήσουν την τελευταία τους περιοδεία το 2024.

Οι As I Lay Dying έρχονται στις 3 Απριλίου στο Gagarin για την πρώτη τους εμφάνιση ως headliners στην Ελλάδα.

Page 1 of 79