
Μάγδα Μπακούση
ΚΡΟΚΟΣ OPEN AIR FESTIVAL: Σηκώνει αυλαία τον Αύγουστο με Planet of Zeus, Nightstalker, Κοινούς Θνητούς - Οι λεπτομέρειες
NIGHTSTALKER & NAXATRAS: Live στην Τεχνόπολη τον Σεπτέμβριο - Οι λεπτομέρειες
Nightstalker και Naxatras επιστρέφουν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου για να μας προσφέρουν μια νύχτα γεμάτη θρυλικά heavy riffs, 70s ρίζες, groove, ένταση, progressive περιπετειώδεις συνθέσεις και space ψυχεδέλεια.
PARADISE LOST: Κυκλοφορούν το "Ascension", το πρώτο album μετά το 2020 - Νέο single
Οι Paradise Lost επιστρέφουν με το πολυαναμενόμενο 17ο άλμπουμ τους, με τίτλο "Ascension", που θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου από τη Nuclear Blast. Και δεν ξεχνάμε πως την Πέμπτη 10 Ιουλίου, θα τους παρακολουθήσουμε στο Rockwave Festival μαζί με τους King Diamond, Null O' Zero, Typhus και Corrupted Symmetry.
ROCKWAVE FESTIVAL, 30 χρόνια: Ακόμα τρεις ελληνικές συμμετοχές στο lineup - Το πρόγραμμα
JUDAS PRIEST: Η θρυλική πορεία τους γίνεται ντοκιμαντέρ - Ο Tom Morello σε ρόλο σκηνοθέτη
Η Sony Music Vision, σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment UK και την Epic Records, ανακοίνωσε την παραγωγή ενός ολοκαίνουριου ντοκιμαντέρ για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του heavy metal: τους Judas Priest.
THY ART IS MURDER: Τον Οκτώβριο στην Αθήνα, μετά από 7 χρόνια! Όλες οι λεπτομέρειες
METALLICA: Επιτέλους! Έρχονται στην Ελλάδα, μετά από 16 χρόνια - Όλες οι λεπτομέρειες
Και περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε... Και έσκασε! Οι Metallica επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια!
NIGHTKILL: Live στο HolyWood Stage - Special Guests Desert Cream και Old Serpent
Οι NightKill παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο "Survive The Night" την Παρασκευή 23 Μαΐου στο HolyWood Live Stage.
METALLICA: Επανακυκλοφορούν το "Load" σε συλλεκτική remastered έκδοση
Οι Metallica ανακοίνωσαν την επανέκδοση του -πέντε φορές πλατινένιου- έκτου studio album τους,"Load", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου από τη δισκογραφική εταιρεία της μπάντας, Blackened Recordings.
OZZY OSBOURNE: Υπόσχεται πως θα κάνει «ό,τι μπορεί» στην τελευταία του συναυλία - «Δεν είμαι νεκρός»
Ο Ozzy Osbourne δηλώνει ότι θα κάνει «ό,τι καλύτερο» μπορεί όταν δώσει την τελευταία του συναυλία αυτό το καλοκαίρι.