Wednesday, 22 January 2014 09:51

ENTOMBED: To νέο τους album "Back To The Front" θα κυκλοφορήσει υπό το όνομα ENTOMBED A.D.

Written by 

    Νεότερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αβεβαιότητα που επικρατεί στο στρατόπεδο των θρυλικών Σουηδών Entombed. Το νέο τους album με τίτλο "Back To The Front", η κυκλοφορία του οποίου είχε ανακοινωθεί αρχικά για τα τέλη του 2013 ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε για τις αρχές του 2014, θα κυκλοφορήσει υπό το όνομα ENTOMBED A.D. Υπενθυμίζεται ότι το album ηχογραφήθηκε από τα τέσσερα μέλη του πιο πρόσφατου line up του συγκροτήματος, μοναδικό αυθεντικό μέλος του οποίου αποτελεί ο L.G. Petrov.

    O L.G. Petrov θα πραγματοποιήσει, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ζωντανές εμφανίσεις μόνο με την ENTOMBED A.D. version του συγκροτήματος, ενώ δεν θα αναμειχθεί καθόλου στις δραστηριότητες των... άλλων ENTOMBED. Τα πρώην μέλη της μπάντας Uffe Cenderlund και Alex Hellid (ο οποίος δεν συμμετείχε στις ηχογραφήσεις του "Back To The Front") έχουν αναλάβει τα ηνία των ENTOMBED και υπό το συγκεκριμένο όνομα θα πραγματοποιήσουν εμφάνιση την 1η Φεβρουαρίου, παίζοντας ολόκληρο το κλασσικό δεύτερο album των Σουηδών, "Clandestine", με τη συμφωνική ορχήστρα Gävle Symphonic Orchestra, ενώ μαζί τους θα είναι και ο πρώην frontman των Entombed Orvar Säfström (υπενθυμίζουμε ότι βρέθηκε στη θέση του τραγουδιστή στο EP "Crawl" του 1990). Το συγκεκριμένο line up έχει πραγματοποιήσει άλλο ένα ανάλογο live τον Απρίλιο του 2013.

    Το "Back To The Front" των (πλέον) ENTOMBED A.D. αναμένεται σύμφωνα με ανακοίνωση να κυκλοφορήσει τελικά την ερχόμενη άνοιξη.

    "Back To The Front" track listing:

    01. Kill To Live
    02. Bedlam Strike
    03. The Underminer
    04. Second To None
    05. Allegiance
    06. Waiting For Death
    07. Eternal Woe
    08. Digitus Medius
    09. Vulture And The Traitor
    10. Pandemic Rage
    11. Soldier Of No Fortune