Friday, 31 January 2014 14:37

TIMO TOLKKI'S AVALON: Τίτλος από το επερχόμενο album, προστέθηκαν νέοι guests

Written by 

    Δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας o τίτλος του δεύτερου δίσκου της προσωπικής μπάντας του Timo Tolkki καθώς και κάποια νέα ονόματα που θα συμμετέχουν σε αυτόν.



    Ο χαρισματικός Φινλανδός συνθέτης, πρώην ηγέτης των Stratovarius, αποκάλυψε πως ο διάδοχος του "The Land of New Hope", ντεμπούτου των Timo Tolkki's Avalon, θα τιτλοφορείται "Angels of the Apocalypse".


    Τα ονόματα των special guests, μέχρι στιγμής, διαμορφώνονται ως εξής:

    Floor Jansen (NIGHTWISH, REVAMP, AFTER FOREVER)
    Simone Simons (EPICA)
    Fabio Lione (RHAPSODY OF FIRE, ANGRA)
    David DeFeis (VIRGIN STEELE)
    Elize Ryd (AMARANTHE)
    Caterina Nix (SOLO)

    Σας υπενθυμίζουμε ότι στο νέο album θα συμμετέχουν και 2 παλιά μέλη των Stratovarius: Ο Tuomo Lasilla (ιδρυτής των Stratovarius) στα τύμπανα και ο Antti Ikonen (o original κιμπορντίστας των Φινλανδών).


    Επιπλέον, ο δραστήριος Timo ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό που αφορά κιθαρίστες και πληκτράδες. Πιο συγκεκριμένα, ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να παίξει το solo σε ένα κομμάτι από το νέο album! Ιδού η ευκαιρία σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε mp3 που θα περιέχει κάποιο δικό σας solo, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ο νικητής θα λάβει ένα backing track στο οποίο θα μπορεί να παρουσιάσει το solo του. Καλή επιτυχία!