Thursday, 06 February 2014 15:03

MASSACRE: "As We Wait To Die" (streaming καινούριου τραγουδιού)

Written by 

    Οι ιστορικοί death metallers, Massacre, δίνουν στη δημοσιότητα, σε μορφή streaming, video ενός νέου κομματιού με τίτλο "As We Wait To Die" από το επερχόμενο "Back From Beyond" full-length!


    Το album επιστροφής του συγκροτήματος από τη Florida, αναμένεται στην Ευρώπη στις 24 Μαρτίου.


    "Back From Beyond" track listing:

    01. The Ancient Ones
    02. As We Wait To Die
    03. Ascension Of The Deceased
    04. Hunter’s Blood
    05. Darkness Fell
    06. False Revelation
    07. Succumb To Rapture
    08. Remnants Of Hatred
    09. Shield Of The Son
    10. The Evil Within
    11. Sands Of Time
    12. Beast With Vengeance
    13. Back From Beyond
    14. Honor The Fallen


    To σημερινό line-up έχει ως εξής:

    Ed Webb (φωνητικά)
    Rick Rozz (κιθάρα)
    Terry Butler (μπάσο)
    Mike Mazzonetto (τύμπανα)


    Το "As We Wait To Die" μπορείτε να το ακούσετε εδώ: