Monday, 30 November 2015 22:46

HAIL OF BULLETS: Αποχώρηση του τραγουδιστή τους Martin Van Drunen

Written by 

    Την αποχώρηση του τραγουδιστή τους Martin Van Drunen (Asphyx, Pestilence) ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες οι Ολλανδοί death metallers Hail of Bullets.

    Σύμφωνα με δηλώσεις της μπάντας: «Eίμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο Martin Van Drunen δεν αποτελεί πλέον μέλος της μπάντας. Είναι αδύνατον να συνεχίσουμε την συνεργασία μας μαζί του σε προσωπικό επίπεδο. Δυστυχώς αυτό σημαίνει πως πρέπει να αναβάλλουμε όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις μας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει το τέλος των Hail of Bullets. Ξέρουμε πως ο Martin είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής με ξεχωριστή φωνή, αλλά δεν είναι ο μοναδικός άξιος τραγουδιστής στον πλανήτη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον.»

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο Martin αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της oλλανδικής death metal σκηνής, καθώς, πέρα από τους Hail of Bullets, τον συναντάμε πίσω από το μικρόφωνο σε δίσκους μνημεία για το ιδίωμα όπως τα "The Rack", "Last One on Earth", "Death…The Brutal Way" και "Deathhammer" με τους Asphyx και φυσικά "Malleus Maleficarum", "Consuming Impulse" με τους Pestilence.

    Τελευταία δουλειά του Martin είναι ο τρίτος δίσκος των Hail of Bullets, "III: The Rommel Chronicles", του 2013.