Monday, 16 May 2016 20:46

AGALLOCH: Ανακοίνωσαν επίσημα την διάλυση τους

Written by 
    AGALLOCH: Ανακοίνωσαν επίσημα την διάλυση τους

    Μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ατμοσφαιρικού folk/ black/ doom metal και με μια ποιοτικά αξιοζήλευτη δισκογραφική κληρονομιά με 5 full – length albums, οι τίτλοι τέλους έπεσαν για τους εξαιρετικούς Αμερικάνους Agalloch όπως επισημοποίησαν και οι ίδιοι πριν λίγες μέρες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μπάντας:

    “ Ύστερα από 20 χρόνια, 5 full – length albums, πολλές περιοδείες σε όλο τον κόσμο και πάρα πολλές ακόμα ηχογραφήσεις , ο John Haughm και η υπόλοιπη μπάντα (Don Anderson, Jason Walton, και Aesop Dekker) χώρισαν τους δρόμους τους. Τι επιφυλάσει το μέλλον και για τις δύο πλευρές παραμένει απροσδιόριστο. Θέλουμε όλοι να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν επίσης πολλοί ακόμη άνθρωποι που θέλουμε να ευχαριστήσουμε οι οποίοι έκαναν δυνατή την ύπαρξή μας. Ξέρετε ποιοί είστε.”

    Σε προσωπική του ανακοίνωση ο mastermind της μπάντας John Haughm δήλωσε:

    “ Μετά από ένα καταιγισμό απαντήσεων, νιώθω πως πρέπει να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τους υπόλοιπους. Ήταν κάτι δύσκολο, προσχεδιασμένο και κάτι που μεσουρανούσε τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορούσα να συνεχίσω με την μπάντα έτσι όπως ήταν τα πράγματα. Έπρεπε να κάνω μια αλλαγή καθώς το κίνητρο και η έμπνευση μου άρχισαν ολοκληρωτικά να ξεφτίζουν. Το αν αυτό πρόκειται να είναι το μόνιμο τέλος των Agalloch ή μια νέα αρχή, δεν το γνωρίζω. Και πιθανό να μην το γνωρίζω για αρκετό καιρό. Στην μπάντα υπάρχει πλέον μόνο το αρχικό και ιδρυτικό μέλος της μετά από 20 χρόνια. Το μέλλον είναι άγνωστο.”