Sunday, 21 August 2016 19:31

TOM SEARLE: Απεβίωσε ο συνιδρυτής και κιθαρίστας των Βρετανών Architects

Written by 
    TOM SEARLE: Απεβίωσε ο συνιδρυτής και κιθαρίστας των Βρετανών Architects

    Με την πιο μαύρη μέρα στην ιστορία του ήρθε αντιμέτωπο το Βρετανικό metalcore σχήμα, Architects.

    Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 20 Αυγούστου, ο κιθαρίστας και συνιδρυτής της μπάντας Tom Searle μετά από τρία χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών.

    Ο δίδυμος αδελφός του και έτερος ιδρυτής του σχήματος, Dan Searle, σε ανακοίνωση που ανέβασε στον λογαριασμό της μπάντας στο facebook ανέφερε μεταξύ άλλων:

    “ Ήταν ένας φανταστικός συνθέτης και κιθαρίστας. Ήταν ο πιο κοντινός και παλαιότερος φίλος μου. Ήταν ένας αστείος, έξυπνος και γλυκός άνθρωπος και αφήνει ένα τεράστιο κενό στις ζωές όλων μας.

    Πέρασε τους δύο τελευταίους μήνες της ζωής του πολεμώντας την αρρώστια με όλο του το είναι για να την νικήσει μία και καλή. Τα πράγματα άρχισαν να κινούνται προς μια θετική κατεύθυνση, όμως τις τελευταίες δύο βδομάδες χειροτέρεψαν μέχρι που τελικά μας άφησε.

    Θα περιοδεύσουμε 100% για το “All Our Gods Have Abandoned Us”, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ελπίζουμε πως οι εμφανίσεις μας θα αποτελέσουν ευκαιρία σε όλους όσους θέλουν να υποβάλουν τα σέβη τους στον υπέροχο αδελφό μου. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς να ανεβαίνουμε στην σκηνή και να παίζουμε κάθε βράδυ χωρίς την παρουσία του, είναι όμως κάτι που πρέπει να κάνουμε.

    Θέλουμε να συνεχίσουμε και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε, όμως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουμε κάτι καινούριο μέχρι να πιστέψουμε ειλικρινά πως αυτό είναι κάτι που θα έκανε περήφανο τον Tom.

    Προς το παρόν πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι έχει γίνει. Εγώ, ο Sam, ο Ali και ο Adam θα χρειαστούμε χρόνο για να συμβιβαστούμε με την απώλεια του αδελφού μας και ελπίζουμε πως όλοι εκεί έξω θα συνεχίσουν να σέβονται την προσωπική μας ζωή σε αυτή την φριχτά δύσκολη στιγμή.”

     

    Η τελευταία δουλειά του Tom με την μπάντα "All Our Gods Have Abandoned Us" κυκλοφόρησε στις 27 Μαϊου από την Epitaph Records.