Friday, 26 May 2017 12:49

ILLUSORY & HEKATOMB: Live τον Ιούνιο στο The Crow Club

Written by 
    ILLUSORY & HEKATOMB: Live τον Ιούνιο στο The Crow Club

    Οι Αθηναίοι Illusory, το Σάββατο 3 Ιουνίου, επιστρέφουν στη σκηνή του The Crow Club και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Σουηδούς Hekatomb για μια αξέχαστη βραδιά.

    Ώρα έναρξης: 22:30
    Είσοδος: 5 ευρώ
    The Crow Club (Σινώπης 27, Αθήνα), Περισσότερα στο δελτίο Τύπου παρακάτω.

    Οι Illusory συμμετείχαν στο πολυσυλλεκτικό CD “Lords of this World – A Tribute to Black Sabbath” του τεύχους Απριλίου, με το κομμάτι “The Mob Rules”.

    Δελτίο Τύπου

    ILLUSORY & Hekatomb LiVE
    Σάββατο 3 Ιουνίου
    The Crow Club

    Οι Έλληνες ILLUSORY και οι Σουηδοί Hekatomb ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα Live γεμάτο μουσική, δύναμη, πάθος, Metal και – φυσικά – ενθουσιασμό και σεβασμό για όλους και όλες εσάς.

    Το Σάββατο 3 Ιουνίου, οι Έλληνες και οι Σουηδοί θα σας περιμένουν στο The Crow Club, με πολλή μουσική!

    Ώρα έναρξης: 22.30
    Είσοδος: 5 Ευρώ
    The Crow Club
    Σινώπης 27, Αθήνα

    Λίγα λόγια για τα δύο συγκροτήματα

    ILLUSORY (GRE)

    Δημιουργήθηκαν στο Μοσχάτο το 1992. Η ιδιαίτερη πατρίδα του σχήματος, το Μοσχάτο, είναι παντού γνωστό για τους αμπελώνες και το καλό κρασί που κάποτε παρήγαγε. Από εκείνες τις εποχές έχουν περάσει πολλά χρόνια, πλην όμως η φήμη και το όνομα ακόμα χαρακτηρίζουν την πόλη αυτή. Έτσι, σαν το παλιό-καλό κρασί, οι “IvoryTower”, όπως λέγονταν τότε, μεγάλωναν και ωρίμαζαν με τον καλύτερο τρόπο, αποκτώντας μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερη «γεύση».

    Το Line-up ήταν ένα θέμα μέχρι τότε, εξαιτίας των συνεχών αλλαγών. Ευτυχώς όμως, με την προσθήκη κάποιων ανθρώπων που επίσης πίστευαν στη μπάντα, οι “Ivories” (το αγαπημένο προσωνύμιο των μελών) έγιναν ακόμα πιο δυνατοί και τόλμησαν να προκαλέσουν τη μοίρα τους.

    Τον Ιούνιο του 2008 το σεξτέτο ανοίγει για τους θρυλικούς Blue Oyster Cult σε ένα φανταστικό venue στην Αθήνα, το Θέατρο Βράχων.

    H συναυλία ήταν εκπληκτική και οι headliner πραγματικά έδωσαν τη δέουσα προσοχή στους Έλληνες «νεοφερμένους». Το καινούργιο κεφάλαιο της μπάντας είχε ήδη ξεκινήσει να γράφεται.

    Μερικούς μήνες μετά το συγκρότημα βρίσκει – επιτέλους – το δικό του χώρο. Μπαίνει στο δικό του στούντιο, το “iCave”. Το καταφύγιό του και τόπο έμπνευσης και δουλειάς. Η βασική σκέψη ήταν να έχουν ένα χώρο δικό τους να πάνε, έξω από προγράμματα και καταστάσεις άσχετες με τα μέλη.

    Το μοναδικό πρόβλημα τότε ήταν το όνομα της μπάντας. Υπήρχε ένα γερμανικό συγκρότημα με το όνομα “IvoryTower”. Με δεδομένη πρόταση από δισκογραφική και έτοιμο άλμπουμ, τα μέλη ξεκίνησαν να βάζουν ονόματα στο τραπέζι. Το brainstorming οδήγησε στο “ILLUSORY”, το οποίο τους φάνηκε σαν η καλύτερη λύση για το θέμα τους. Το συγκρότημα αποφάσισε να ονομάσει το ντεμπούτο άλμπουμ του “The Ivory Tower”, ό,τι πιο φυσικό για τους εαυτούς τους, τη μπάντα και τη μουσική τους.

    Το “The Ivory Tower” κυκλοφόρησε το 2013 από τη The Leaders Records σε Ευρώπη και Ιαπωνία (ειδική έκδοση) σε φυσική μορφή και σε όλο τον κόσμο ψηφιακά. Μετά από μία επιτυχημένη μίνι περιοδεία στην Ελλάδα και ένα νέο συμβόλαιο με ξένη δισκογραφική, οι ILLUSORY κυκλοφορούν το Νοέμβρη του 2016 το δεύτερο δίσκο τους με τίτλο “Polysyllabic”, από τη γερμανική δισκογραφική εταιρεία 7hard/7usmediagroup.

    Dee Theodorou: Vocals
    George Papantonis: Guitars
    Gregory Bakos: Guitars
    George Konstantakelos: Keyboards & Guitars
    Niki Danos: Bass
    Costas Koulis: Drums

    HEKATOMB (SWE)

    Οι Hekatomb παίζουν metal με βαθιές ρίζες στις δεκαετίες του '70 και του '80. Αν σας αρέσουν οι Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Dio, Saxon, αλλά και οι εκπλήξεις, τότε σίγουρα θα σας αρέσουν και οι Hekatomb, οι οποίοι παίζουν μόνο το δικό τους υλικό.

    Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2013 από το Magnus Hällström και το Fredrik Stockhaus, οι οποίοι έπαιζαν σε μια άλλη metal μπάντα. Ο Billy Chatzilouizos, ο Ruslan Shmulovich και ο Tomas Kihlberg ήλθαν τα επόμενα χρόνια και η ισχυρή ομάδα που ονομάζεται Hekatomb είναι πλέον πραγματικότητα.

    Ξεκίνησαν το 2013 και μέχρι το 2015 έχουν ηχογραφήσει τρία CD singles, τα οποία περιέχουν εννέα τραγούδια. Έχουν παίξει ζωντανά σε δέκα venue σε πέντε πόλεις της Σουηδίας, συμπεριλαμβανομένης της Στοκχόλμης.

    Οι Hekatomb είναι ένα σχήμα με φιλοδοξίες και πάντα παλεύουν να γίνουν πιο γνωστοί και να παίξουν σε ακόμα περισσότερα μέρη. Τα Live τους έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές, το ίδιο και οι studio ηχογραφήσεις τους.

    Fredrik Stockhaus: Vocals
    Magnus Hällström: Guitars
    Ruslan Shmulovitch: Guitars
    Tomas Kihlberg: Bass
    Billy Chatzilouizos: Drums

    HEKATOMB OVER EUROPE 2017.

    May 20 Meisenfrei Blues Club-Bremen, GER. /w. REBELS & SHILOBLAENGARE
    June 1 Hollywood-Athens, GR.
    June 2 Level69-Athens, GR. /w. TELEIA KAI PAVLA
    June 3 Crow Club-Athens, GR. /w. ILLUSORY
    June 5 Polichoros Agora-Ioaninna, GR. Ioannina