Thursday, 21 September 2017 12:47

NEW ZERO GOD: Live στο Ίλιον Plus

Written by 
    NEW ZERO GOD: Live στο Ίλιον Plus

    Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από τη διάλυση των Flowers of Romance και η φυσική συνέχειά τους, οι New Zero God, θα δώσουν ένα οπτικοακουστικό show προς τιμήν του συγκροτήματος, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Ίλιον Plus

    Τη βραδιά θα ανοίξει ο Stefan Schwerdtfeger ο οποίος εμφανίζεται ως “Big Sleep Acoustic”.

    Είσοδος: 6 ευρώ
    Πόρτες: 21:00
    Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

     

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΛΙΟΝ PLUS

    Oι NEW ZERO GOD παίζουν τα τραγούδια των FLOWERS OF ROMANCE

    Σε λίγο καιρό συμπληρώνονται 20 χρόνια από την διάλυση των Flowers of Romance, ενός συγκροτήματος που ξεκίνησε από τα σκοτεινά υπόγεια του Ελληνικού punk rock των αρχών της δεκαετίας του 80, για να φτάσει να προσθέσει στο βιογραφικό του ονόματα όπως οι Mission, οι Sisters of Mercy και οι New Model Army.

    Απόγονος και φυσική συνέχειά τους από το 2006 μέχρι σήμερα, είναι οι New Zero God, το συγκρότημα του front man των Flowers of Romance, Mike Πούγουνα, με εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και συναυλίες με τους Christian Death, τους Legendary Pink Dots και τον Andi Sex Gang των Sex Gang Children πιο πρόσφατα.

    Με αυτή την ευκαιρία, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, οι New Zero God θα φέρουν στο φως σε ένα οπτικοακουστικό show, τον κόσμο των Flowers of Romance και θα ξαναδώσουν φωνή σε όλα εκείνα τα τραγούδια του συγκροτήματος που παρέμειναν σιωπηλά αυτά τα είκοσι χρόνια.

    Μια γιορτή αιώνιας φιλίας, πλασμένη από φως και σκοτάδι.

    Η σύνθεση με την οποία θα εμφανιστούν οι New Zero God είναι:
    Μike Πούγουνας – φωνή
    Ακης Νικολαϊδης – κιθάρες
    Γιάννης Ψιμόπουλος – τύμπανα
    Μιχάλης Σεμερτζόγλου - μπάσο

    Official Web Site: http://www.newzerogod.com/
    Facebook: https://www.facebook.com/NewZeroGodPages/
    YouTube: https://www.youtube.com/user/newzerogodgr

    ΟPENING ACT: BIG SLEEP acoustic - Stefan Schwerdtfeger: voice & guitar

    Την βραδιά θα ανοίξει ο Stefan Schwerdtfeger ο οποίος από το 2010 εμφανίζεται ως “BIG SLEEP acoustic”.

    Ο τραγουδιστής και συνθέτης Stefan Schwerdtfeger πέρασε τα παιδικά του χρόνια στις ΗΠΑ και αργότερα μετακόμισε στην Γερμανία οπου και δημιούργησε το όνειρο της ζωής του, τους BIG SLEEP.

    Με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Everything Falls Into Place” οι BIG SLEEP γνώρισαν αμέσως μια απρόσμενα μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα με το τραγούδι τους “Looking For A Girl With A Washing-Machine” το οποίο παίζεται ακόμα και σήμερα στο ραδιόφωνο και στα rock μπαρ. To επόμενο CD με τίτλο “Moonlit Days” ηχογραφήθηκε στη νοτιοδυτική Γαλλία δίνοντας την δυνατότητα στον Stefan να κάνει περιοδείες σε Ιρλανδία, Ολλανδία, Ιταλία και Γαλλία.

    Σύντομα συνεργαζόταν και ηχογραφούσε με τον Nikki Sudden, τον Phil Shoenfelt και τον Terry Lee Hale.

    Το 1995 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα όπου και ηχογράφησε δύο ακόμη άλμπουμ, το “Thermaikos” (1999), και το “With God And Her Sisters” (2003), σε παραγωγή του Chris Eckman των Walkabouts και άρχισε να παίζει σε διάφορες σκηνές της Ελλάδας έχοντας πλέον Έλληνες μουσικούς στην σύνθεση των BIG SLEEP.

    Το 1988 έδωσε 8 συναυλίες στην Σεούλ της Κορέας ως η «Επίσημη Πολιτιστική Συμμετοχή της Γερμανίας στην Ολυμπιάδα».

    Εδώ και τέσσερα χρόνια είναι μέλος του Ελληνικού συγκροτήματος ΜΠΛΕ ενώ από το 2010, ως “BIG SLEEP acoustic”, παρουσίασε το νέο του άλμπουμ “White Room” με 16 τραγούδια παιγμένα αποκλειστικά από μια κιθάρα και μια φωνή σε ένα ύφος που συνδυάζει το έντονο συναίσθημα με την ατμόσφαιρα.

    Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 09:00 μμ
    Tιμή εισόδου: 6 Εuro
    Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17