Wednesday, 06 June 2018 17:49

THE LAST DRIVE & NIGHTSTALKER: Live τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη

Written by 
    THE LAST DRIVE & NIGHTSTALKER: Live τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη

    Μία rock ‘n’ roll γιορτή θα πραγματοποιηθεί σε περίπου τρεις μήνες στη σκηνή της Τεχνόπολης, όπου οι The Last Drive και οι Nightstalker θα ανέβουν στο σανίδι.

    Τη βραδιά που θα τραντάξει συθέμελα το κέντρο της Αθήνας, θα ανοίξουν οι Black Hat Bones.  

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30. Ως τη Δευτέρα 9 του Ιούλη τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ.

    Από τις 9 Ιουλίου και μετά η προπώληση θα είναι στα 12 ευρώ, ενώ η τιμή στην είσοδο 14 ευρώ.

    Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που θα βρείτε παρακάτω. 

    Δελτίο Τύπου

    Δύο θρυλικές μπάντες ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης για μια rock'n'roll γιορτή όλων των street tribes! 
    Παιδιά της πόλης, του ήλιου και του δρόμου, οι Last Drive και οι Nightstalker δεν χρειάζονται συστάσεις, υπηρετούν και παραμένουν στην ουσία του rock attitude ως στάση ζωής πάνω από 30 χρόνια. Έχουν γραφτεί πολλά και έχουν γίνει ακόμα περισσότερα που δεν μπαίνουν σε λέξεις, τα έχουμε ζήσει με ενέργεια και ένταση σε κάθε τους συναυλία! 
    Με την αδερφική σχέση που τους ενώνει εμφανίζονται σε μια βραδιά που θα τραντάξει συθέμελα το κέντρο της Αθήνας, μια βραδιά αφιερωμένη στις φυλές του αστικού χώρου που κάνουν την πόλη να γυρίζει. Μαζί τους οι ασταμάτητα γκαζωμένοι Black Hat Bones!
    All tribes in a dog day afternoon!

    Info: 
    Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).
    Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00. Η συναυλία ξεκινάει στις 20:30.
    Η προπώληση θα ξεκινήσει από όλο το δίκτυο της Viva στις 8 Ιουνίου. 
    Έως τη Δευτέρα 9 Ιουλίου τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10€.
    Στη συνέχεια και μέχρι τη μέρα της συναυλίας η τιμή της προπώλησης θα είναι 12€.
    Η τιμή στην είσοδο θα είναι 14€.


    The Last Drive 

    Κατά πολλούς το εμβληματικότερο γκρουπ της αγγλόφωνης σκηνής, για άλλους ολόκληρης της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Όμως, ευτυχώς, οι Last Drive δεν έδωσαν ποτέ σημασία σε τίτλους και ταμπέλες παρά μόνο στη ζωογόνα δημιουργία. Αυτή τη δημιουργία που τους κρατά φρέσκους και ενεργούς μετά από τόσα χρόνια δίνοντας μας πολύ πρόσφατα ένα ακόμα εξαιρετικό άλμπουμ (Απρίλιος 2018, Labyrinth Of Thoughts Records & The Lab Records)! 
    Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή: Το 1983 μία παρέα από τους Αμπελόκηπους δημιουργεί μία garage μπάντα και της δίνει το όνομα του αγαπημένου της κοκτέιλ. Μέσα από πολλές περιπέτειες, αλλά πάντα με επιμονή και αληθινή αγάπη για το rock 'n' roll, κατάφεραν μετά από 35 χρόνια να κοιτούν πίσω και να βλέπουν πάνω από 1.000 live -¬τα περισσότερα sold out-, 7 albums, Ep’s και συλλογές, συνεργασίες με πολυαγαπημένους καλλιτέχνες-φίλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, τέσσερις περιοδείες στο εξωτερικό, μία παύση το 1995, μία επανένωση το 2007, επανακυκλοφορίες των δίσκων τους, δύο ντοκιμαντέρ για την πορεία τους, μουσική για ταινίες, μια διετή περίοδο ακουστικού πειραματισμού με συνεργασίες και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, σταθερά συμμετοχές σε φεστιβάλ και συναυλίες αλληλεγγύης και κοινωνικής αφύπνισης και σίγουρα κάτι ξεχνάμε! Πάνω απ’ όλα όμως είναι η ύπαρξη και δράση του Drive Tribe, του πυρήνα φίλων και συντρόφων που μοιράζεται μαζί τους την αγάπη για το ροκ εν ρολ και τη δημιουργία, ανανεώνοντας καθημερινά το δεσμό που κρατάνε ζωντανό με τους ανθρώπους τους οι Last Drive από τότε που ξεκίνησαν. Αυτός ο δεσμός, οι άνθρωποι του Drive Tribe και το ασίγαστο πάθος τους για δημιουργία και ελευθερία είναι που κρατά τη μηχανή όχι απλά αναμμένη, αλλά καλολαδωμένη και έτοιμη για πολλά χιλιόμετρα ακόμα!

    https://thelastdrive.bandcamp.com
    https://www.facebook.com/thelastdrive/
    https://www.youtube.com/c/theLastDrive

    Nightstalker 

    Οι Nightstalker είναι dead rock commandos, τελεία και παύλα! Πιστοί όσο λίγοι στο αυθεντικό rock ‘n’ roll attitude τους αρέσει όσο τίποτα να το δείχνουν live. Με οδηγό την underground ψυχή και την ωμή δύναμη του σκληρού ήχου, επιστρατεύουν εντυπωσιακά riffs, groovy ρυθμούς και ψυχεδελικές καταιγίδες, για να ανατινάξουν ξανά και ξανά τα stages σε Ελλάδα και Ευρώπη αφήνοντας το εκστασιασμένο κοινό σε αναμονή της επόμενης εμφάνισης! 
    Πάνε σχεδόν τριάντα χρόνια που ο Argy, ντράμερ τότε, ξεκίνησε την μπάντα και λίγο μετά βρέθηκε με τον Αντρέα. Στην πορεία και μετά από αλλαγές στη σύνθεση, έδεσαν με τον Τόλη και τον Ντίνο αποτελώντας έκτοτε μια τετράδα φωτιά! Επτά albums με σύνθετο ήχο και ποικίλες rock διαδρομές και αμέτρητα εκρηκτικά live, έχουν χτίσει τον μύθο και την πραγματικότητα για μία από τις καλύτερες επί σκηνής heavy rock μπάντες της Ευρώπης. Κι αν τριάντα χρόνια φαίνονται σε κάποιους πολλά, να είστε σίγουροι ότι ο δρόμος είναι μακρύς. Τα σκυλιά θα ροκάρουν για πάντα, γιατί αυτό γουστάρουν να κάνουν.

    http://www.nightstalkerband.com/
    https://www.youtube.com/user/seeyouburn
    https://www.instagram.com/nightstalker.official/
    https://www.facebook.com/nightstalkerband/

    Black Hat Bones

    Η μπάντα που ξεκίνησε από την Σπάρτη και συνεχίζει με βάση την Αθήνα λέει ότι παίζει adrenaline fueled heavy rock και λέει αλήθεια! Φουλ γκάζια και αγνό πάθος για ροκάρισμα δίχως αύριο! Οι Black Hat Bones είναι ο (πολύ καλός) λόγος για να έρθεις νωρίς το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου. Άλλωστε με δύο δίσκους κι άλλα τόσα EP και digital singles μέσα σε τρία χρόνια σίγουρα η συνέχεια προβλέπεται δυνατή!

    https://blackhatbones.bandcamp.com/
    https://www.facebook.com/BlackHatBones/
    https://www.instagram.com/blackhatbones/