Saturday, 01 December 2018 20:35

PLANET OF ZEUS: Ακούστε ολόκληρο το “Live in Athens”

Written by 

    Στις 30 Νοεμβρίου οι Planet of Zeus κυκλοφόρησαν τον live δίσκο “Live in Athens”, ο οποίος ηχογραφήθηκε στο πλαίσιο της επικής συναυλίας της 12ης Μαΐου στο Gagarin 205, όπου και γιόρτασαν το τέλος της ευρωπαϊκής τους περιοδείας για την προώθηση της τελευταίας τους δισκογραφικής δουλειάς “Loyal to the Pack” και για τα δέκατα γενέθλια του πρώτου τους album, “Eleven the Hard Way”.

    Τώρα, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το “Live in Athens”, του οποίου την ηχογράφηση ανέλαβαν οι Γιάννης Νικολακόπουλος και Αλέξανδρος Κετετζιάν, με τον δεύτερο να έχει αναλάβει και τη μίξη καθώς και το mastering του υλικού.

     

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα videos που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από εκείνη τη βραδιά. 

    Να σας υπενθυμίσουμε πως λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, θα σειστεί το κέντρο της Αθήνας στη Γιορτή που οργανώνει το Metal Hammer στο Piraeus 117 Academy. Οι θρυλικοί ηγέτες του heavy rock Nightstalker και οι τεράστιοι μπαρουτοκαπνισμένοι Planet Of Zeus που έχουν πολλά χρόνια να παίξουν μαζί σε μεγάλη σκηνή στην Αθήνα, θα το κάνουν και θα είμαστε εκεί να ζήσουμε τα ρίχτερ που θα μας προσφέρουν. Την βραδιά θα ξεκινήσουν οι διαρκώς ανερχόμενοι Full House Brew Crew, η μπάντα του μπασίστα των Rotting Christ, Βαγγέλη Καρζή. Αυτόν τον σεισμό στο κέντρο της πόλης δεν πρέπει να τον χάσεις!

    Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

    Nightstalker και Planet of Zeus. Για πρώτη φορά σε μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα! Ένα χρόνο μετά το περσινό sold out HIGH VOLTAGE CELEBRATION, τα μεγαλύτερα heavy rock συγκροτήματα της χώρας ενώνονται για μια συναυλία-γιορτή που θα γράψει ιστορία.
    Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με μεγάλες κιθάρες, τεράστια watt, ατελείωτο groove, ένταση στο φουλ, children of the sun, ΔιαΠλανητικά ταξίδια με «πολύ sex και πολλή βία», τραγουδάρες και μουσικές που ηλεκτρίζουν το σώμα και το πνεύμα μας.

    Αυτή τη Γιορτή δεν τη χάνεις με τίποτα!

    NIGHTSTALKER

    Οι Nightstalker είναι αναμφίβολα το συγκρότημα που ανέθρεψε στην Ελλάδα έναν ολόκληρο ήχο, το heavy rock. Οι dead rock commandos είναι μία από τις διαχρονικές αξίες της ελληνικής σκηνής, ανεξαρτήτως ήχου και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα live τους έχουν μεγαλώσει δύο και τρεις γενιές οπαδών που συμμετέχουν με τεράστια όρεξη στη διονυσιακή διάθεση του συγκροτήματος. Ο Argy, o Αντρέας, ο Τόλης και ο Ντίνος αποτελούν την τετράδα-μπαρούτι που έχει μείνει για πάντα πιστή στα ιδεώδη του αδιαπραγμάτευτου Rock n Roll. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι όλος ο πάταγος που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο του stoner και του heavy rock οφείλεται στο όραμα και την διαδρομή τους.



    PLANET OF ZEUS

    Οι Planet of Zeus είναι ένα συγκρότημα το οποίο δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, έχοντας επηρεάσει την ελληνική hard rock σκηνή και όχι μόνο. Γνωστοί για τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, οι Planet of Zeus, δηλαδή οι Μπάμπης Παπανικολάου (φωνητικά/κιθάρα), Στέλιος Προβής (κιθάρα), Γιάννης Βράζος (μπάσο) και Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (ντραμς), είναι μαζί από το 2000. Με 4 καταπληκτικά studio albums και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις, έχουν κερδίσει το κοινό εντός και εκτός συνόρων. Ωμοί, ειλικρινείς και συνεχώς εξελισσόμενοι, μόλις μας παρέδωσαν ένα τρομερό διπλό live album – φωτιά και παράλληλα βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας το νέο τους δίσκο.



    FULL HOUSE BREW CREW

    Οι Full House Brew Crew είναι το προσωπικό συγκρότημα του μπασίστα των Rotting Christ, Βαγγέλη Καρζή. Η μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως groove metal, με αναφορές σε συγκροτήματα όπως οι Pantera, Black Label Society, Metallica και Godsmack. Το νέο τους album μόλις κυκλοφόρησε, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου και τη διάθεση της μπάντας για δυνατές live εμφανίσεις. Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει η μεγάλη Γιορτή της βραδιάς.

    ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
    Α φάση προπώλησης: 10 €
    Β φάση προπώλησης και ταμείο: 13 €

    Προπώληση
    Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα)
    Top Man (Ηφαίστου 2, Μοναστηράκι)
    Uncle Chronis (Φανερωμένης 7, Χολαργός)
    Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα)
    No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα)
    Metal Hammer (Αρτέμιδος 31, Μοσχάτο)

    Η ηλεκτρονική προπώληση θα ανακοινωθεί σύντομα.

    Powered by Top Man, Uncle Chronis, Αλχημιστής
    Για περισσότερες πληροφορίες: 210-9429190, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    Δείτε το event στο Facebook εδώ.