Διπλή αποχώρηση το τελευταίο 24ωρο από το στρατόπεδο των Megadeth, με τον κιθαρίστα Chris Broderick και τον drummer Shawn Drover να ανακοινώνουν την αποκοπή τους από το θρυλικό συγκρότημα, αφήνοντας μόνους ξανά τους 2 Daves. Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο αποχωρήσαντες.

Shawn Drover: «Mετά από 10 χρόνια, αποφάσισα να φύγω από τους Megadeth για να κυνηγήσω τα προσωπικά μου μουσικά ενδιαφέροντα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Dave Mustaine και όλη την οικογένεια των Megadeth, όπως και όλους τους φοβερούς Megafans παγκοσμίως. Σας εκτιμώ όλους πραγματικά. Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο μουσικό μου ταξίδι.»

Chris Broderick: «Λόγω καλλιτεχνικών και μουσικών διαφορών, ανακοινώνω με μεγάλο δισταγμό την αποχώρηση μου από τους Megadeth για ν' ακολουθήσω το δικό μου μουσικό μονοπάτι. Θέλω όλοι σας να γνωρίζετε πόσο εκτιμώ την αποδοχή και την υποστήριξη που έλαβα από τους fans ως μέλος της μπάντας τα τελευταία αυτά 7 χρόνια, αλλά ήρθε η στιγμή για εμένα να προχωρήσω. Εύχομαι στον Dave Mustaine ό,τι καλύτερο. Δουλεύω ήδη πάνω σε κάτι δικό μου και ελπίζω όταν το ακούσετε να σας αρέσει»

Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Dave Mustaine και Megadeth, όπως και οι αντικαταστάτες των 2 μουσικών.

comments