Saturday, 14 October 2017 17:43

IRON MAIDEN: Έδωσαν στη δημοσιότητα τα “The History of Iron Maiden” videos

Written by 
    IRON MAIDEN: Έδωσαν στη δημοσιότητα τα “The History of Iron Maiden” videos

    Οι Iron Maiden έχουν κυκλοφορήσει μεγάλο αριθμό DVDs, τα οποία εκτός από το μουσικό μέρος, που μας δίνει μια πλήρη εικόνα των συναυλιών της κάθε εποχής της μπαντάρας, συμπεριλαμβάνουν και πολύ ενδιαφέροντα extras.

    Από το 2004 και μετά, με την κυκλοφορία “The History of Iron Maiden – Part 1: The Early Days”, κυκλοφόρησαν μία σειρά τριών ντοκιμαντέρ τα οποία παρουσιάζουν εκτενώς την ιστορία της Σιδηράς Παρθένου. Το πρώτο μέρος ασχολείται με τα πρώτα βήματα της μπάντας στην underground σκηνή του Λονδίνου ως ηγετικές φιγούρες του NWOBHM κινήματος, μέχρι την καταξίωση με τα “The Number of the Beast” και “Piece of Mind”. Το 2008, στα πλαίσια της επανακυκλοφορίας του μυθικού “Live After Death” (1985), ήρθε το δεύτερο μέρος της σειράς, που πραγματεύεται την εμπορική εκτόξευση με το “Powerslave” και την συγκλονιστική “World Slavery Tour” που τους είδε να παίζουν στις μεγαλύτερες αρένες παγκοσμίως. Το 2013, με την επανέκδοση του “Maiden England” (1988), παρουσιάζουν το τρίτο μέρος της χρυσής οκταετίας τους με τα “Somewhere in Time” και “Seventh Son of a Seventh Son”, στην περιοδεία του οποίου τους είδαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

    Χτες, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα αυτά τα τρία ντοκιμαντέρ, τα οποία αναρτήθηκαν στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube, μαζί με το “Death on the Road” που βρισκόταν στα extras της ομώνυμης live κυκλοφορίας του 2006 και παρουσιάζει το παρασκήνιο της δημιουργίας του “Dance of Death” (2003), με δηλώσεις από τη μπάντα και τους υπόλοιπους συντελεστές.

    Και τα τέσσερα μπορείτε να τα απολαύσετε παρακάτω. Υπενθυμίζουμε ότι το Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί, συνοδεύεται από αφίσα του τεραάστιου Bruce Dickinson.