Saturday, 19 May 2018 05:20

GHOST: “Dance Macabre” (νέο video clip)

Written by 
    GHOST: “Dance Macabre” (νέο video clip)

    Κάτι παραπάνω από 10 μέρες απομένουν για την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Ghost με τίτλο “Prequelle”, που θα βρεθεί στα δισκάδικα την 1η Ιουνίου μέσω της Loma Vista Recordings.

    Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το τραγούδι “Dance Macabre”. Σε μια πρωτότυπη κίνηση, το video δημοσιεύτηκε αρχικά στο Instagram της μπάντας μέσω μιας σειράς stories που καταγράφουν τις αντιδράσεις διάσημων προσωπικοτήτων του metal χώρου και όχι μόνο. Στη συνέχεια, το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αναρτήθηκε μόνιμα στο κανάλι των Ghost στο YouTube.

    Αναλυτικά, συμμετέχουν οι: Kirk Hammett (Metallica), Charlie Benante (Anthrax), Phil Anselmo (Down, ex-Pantera), Chino Moreno (Deftones), M. Shadows (Avenged Sevenfold), Bethany Cosentino (Best Coast), ο θρύλος του WWE, Chris Jericho, ο συνάδελφός του, Aleister Black, η ηθοποιός Jessica Pimentel (Orange Is the New Black), o αθλητής του MMA, Josh Barnett και ο τερματοφύλακας των Dallas Stars του National Hockey League, Mike McKenna.

    Στο τμήμα των κριτικών του Metal Hammer Μαΐου που κυκλοφορεί, μπορείτε να διαβάσετε μια πρώτη εικόνα για το “Prequelle” ύστερα από την προακρόαση του δίσκου. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Artery Studios στη Στοκχόλμη με παραγωγό τον Tom Dalgety (Opeth, Royal Blood) ενώ τη μίξη ανέλαβε ο Andy Wallace (Slayer, Nirvana) στα Westlake Studios στο Hollywood.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε μερικά ακόμα από τα τραγούδια του δίσκου, από την πρόσφατη συναυλία των Ghost στο Riverside της California.

    Track listing:

    01. Ashes
    02. Rats
    03. Faith
    04. See the Light
    05. Miasma
    06. Dance Macabre
    07. Pro Memoria
    08. Witch Image
    09. Helvetesfönster
    10. Life Eternal

    Θυμόμαστε επίσης και το πρώτο video clip, για το τραγούδι "Rats".