Monday, 10 April 2023 03:46

GHOST: Παίζουν το "Jesus He Knows Me" των Genesis και αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο EP διασκευών

Written by 
    GHOST: Παίζουν το "Jesus He Knows Me" των Genesis και αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο EP διασκευών

    Οι Ghost ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου EP, με τίτλο "Phantomime", και κυκλοφόρησαν βίντεο για τη νέα τους διασκευή στο "Jesus He Knows Me" των Genesis.

    Στις 9 Απριλίου, οι Ghost παρουσίασαν για πρώτη φορά ένα 30λεπτο βίντεο με τίτλο "Jesus Talk with Father Jim DeFroque". Μετά από μια σύντομη εισαγωγή (κατά την οποία ο DeFroque καλωσορίζει τους θεατές πριν μιλήσει για «τη γλώσσα» που όλοι αγαπούν, τη μουσική), κάνει αστεία για την gothic μουσική. Στη συνέχεια, αναλύει με χιούμορ τους «βλάσφημους» στίχους μερικών τραγουδιών, όπως το "Jesus Built My Hotrod" των Ministry και το "Personal Jesus" των Depeche Mode, πριν καταλήξει σε μια θετική αξιολόγηση του τραγουδιού Genesis.

    Μόλις τελείωσε η εισαγωγή, οι Ghost ξεκίνησαν αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του βίντεο. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το κλιπ ξεκινά με τον DeFroque να απευθύνεται σε μια ομάδα εκκλησιαζομένων και να συγκεντρώνει δωρεές. Στη συνέχεια μπαίνει στο αυτοκίνητό του και βάζει την κασέτα "Holy Hits" καθώς οδηγεί. Στο υπόλοιπο βίντεο... ροκάρει με τη χαρακτηριστική εκδοχή των Ghost στο "Jesus He Knows Me", καθώς διαπράττει διάφορες παραβάσεις.

    Το Phantomime θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου μέσω της Loma Vista Recordings.

    Tracklist

    "See No Evil" (Television)
    "Jesus He Knows Me" (Genesis)
    "Hanging Around" (The Stranglers)
    "Phantom of the Opera" (Iron Maiden)
    "We Don't Need Another Hero (Thunderdome)" (Tina Turner)

    Το "Jesus He Knows Me":

    Υπενθυμίζεται ότι οι Ghost θα είναι στη θέση των headliners για το φετινό AthensRocks που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών. Μαζί τους θα είναι οι Candlemass και οι Typhus.